![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
wydaje mi sie, ze dokladnie jak w 2. nie spotkalam jeszcze zadnych homo/bi.
a ja mam pytanie, czy tutaj simy chudna/nabieraja muskulatury? bo zadnego wskaznika nie ma, a mam juz 7 poziom na sporcie, a wyglada chyba caly czas tak samo O.o
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
@up- tak, chudną, tyją i nabierają muskulatury
|
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Sprawa orientacji praktycznie bez zmian, czyli żadnych rodzin nietypowych autorzy nie wprowadzili, ale simowie nie mają nic przeciwko temu, żeby wiązać się z osobami tej samej płci.
![]() Edytować stworzonej rodziny nie można - tak jak w TS2. |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
1 pytanie.
Grałam chwile ta Zadek czy jak jej tam, no na pewno kojarzycie :P Ona ma w ogródku nagrobek swojego męża czy tam chłopaka (pamietam ze nazwisko jego było Darling) noi pojawił mi się komunikat ze jak chce mogę go przywrócić do życia wystarczy ze wezmę jego szczątki do laboratorium i zapłacę. Spoko tak zrobiłam i myślałam, ze on powróci no.. w formie cielistej. Pojawił się następny komunikat, iż coś poszło nie tak.. noi żebym spróbowałam znowu. Ten facet przyłączył się do mojej rodziny jako no duch;/ ok wzięła ona z nim ślub maja mieć dziecko jednak wolałabym żeby miał ciało a nie był przezroczysty.. Noi kazałam mu wrócić do zaświatów (miał w plecaku swój grób) i poszłam do laboratorium żeby mi go przywrócili, no ale nic się nie pojawiło a on nadal jest przezroczysty. Jest jakiś sposób? 2 pytanie, czy jak simka rodzi w szpitalu mogą być jakieś komplikację? Bo pojawia się po urodzeniu ze wszystko przebiegło w porządku, a może nie przebiec? ;D |
![]() |
![]() |
#215 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do pytan: to jest jakies zabezpieczenie przed niechciana ciaza? cos jak inteenimater? czy dalej tylko bara-bara i postaraj sie o dziecko?;p |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
niestety nie ma zadnych zabezpieczen ;p
|
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Ja mam jeszcze pytanko. Czy można mieć 2 rodziny w jednym zapisie? Bo mam sima.. i teraz sobie stworzyłam nową simkę wprowadziłam ją ale jak chciałam się moim simem do niej wybrać to nie była nawet zaznaczona na mapie.. ;/
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Guest
|
![]() Cytat:
można,wybierasz w edycji miasta,którą rodzina ma być aktywna, a nie była zaznaczona na mapie,bo widocznie nie są jeszcze przyjaciółmi,może na mieście ja spotkasz,to niech Twój sim się z nią zaprzyjaźni |
|
![]() |
![]() |
#219 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz mieć rodzin ile chcesz. Prawdopodobnie nie ma jej na mapie ponieważ jak wychodziłaś z jej domku to kliknęłaś po prostu kontynuuj zamiast zapisać. Ewentualnie zrobiłaś sima, a potem simkę ale zamiast w menu głównym kliknąć na zapisanego ostatnio sima to kliknęłaś na nową grę i stworzyłaś rodzinkę jakby w "nowym mieście".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
klikasz 'edytuj miasto' potem 'zmien aktywna rodzine' 'stworz simow'
jak juz stworzysz to klikasz na rodzine 'umiesc kopie' i wybierasz dom (tresc polecen moze sie nie zgadzac, bo ich po prostu dobrze nie pamietam) ;p |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|