|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
akurat tą simkę uwielbiam
![]() jest normalnie boska, wszystko mi się w niej podoba, nawet jej FS-sowy charakter ![]()
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Serideth- Jest ładna , ale nos jest za wąski i taki n niewiem jak to napisaś. Cała reszta super ubranie , włosy , oczy śliczne
9,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
1.Leria
Podoba mi się bardzo ale ona ma coś dziwnego na twarzy. 2.Abigail Również podoba mi się bardzo jest piękna ![]() 3.Dorien Jest bardzo seksowny ale mi trochę jego kąciki usta nie podobają. 4.Luciusz Jestem jego fanką on jest taki piękny strasznie mi się podoba a ta rysa pod okiem cud miód i maliny och ![]() 5.Andaria Podoba mi się strasznie. Ma piękną twarz i na dodatek takie cudowne oczy ![]() 6.Ammit On mi się nie podoba. Jedynie to ma fajną tę ranę n policzku. 7.Siroth Bez tej bluski jest *****isty jakie ciacho ![]() 8.Lilith Ma bardzo piękną twarz i w ogóle jest piękna ![]() 9.Sanae Ma piękną twarz ale trochę mi te włosy nie pasują. 10.Shun Jest bardzo seksowny ale jakoś mi nie pasuje. Zbyt lalusiowaty. 11.Leah Jest piękna bardzo mi się podoba ![]() 12.Ejszet Nie podoba mi się ma piegi. Nie ładny makijaż i an dodatek taki nie ładny kolor włosów. 13.Vin Też mi się nie podoba ma taką skrzywioną minę średni jest. 14.Seth Jest cudowny ale może jakiś inny kolor włosów. Jak on cudownie wygląda w tych ubraniach. 15.Eric Nie podoba mi się ma okropną fryzurę. 16.Kira Jest bardzo ładna ale ten cień pod oczami mi nie pasuje. 17.Alyssa Średnio mi się podoba jakoś ma trochę dziwną twarz. I ma nawet trochę piegów a ja nie lubię piegów. Ale podoba mi się jej fryzura i oczy i usta. Pierwsza fryzura bardziej pasuje. 18.Nirryty Jest ładna trochę mi oczy nie pasują i kolor włosów ale nie jest taka zła. 19.Leizar Nie podoba mi się kształt twarzy ale ma piękną rysę pod okiem. 20.Seth Nie podoba mi się ten tatuaż na twarzy jest nie ładny i szczerze babski. Kolor włosów fajny. Ale kształt włosów i oczów i ust nie ładny. 21.Następna simka jest strasznie ładna ma piękną fryzurę. Ale nie podoba mi się kształt ust i oczów. 22.A jej facet ma też nie ładne usta i oczy. 23.Bezimienna jest superowa podoba mi się strasznie ![]() W pierwszej fryzurze wygląda ładniej niż w drugiej. 24.Serideth Nie podoba mi się jej twarz i jej kształty. Ale za to ma piękną fryzurę. |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki all za komenty! Wróciłam i odświeżam temat. Edit: No i jak pisałam, oto: Vincent ![]() ![]() ![]() ![]() + bonus! ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś pamięta jeszcze te zdjęcia? xD Ostatnio edytowane przez Vipera : 14.12.2011 - 12:46 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ohhh xD
Sam Sex ![]() Masz świetną grafikę ![]() A Vinc... Cóż mam pisać, przecież każdy wie, że on jest zaj*bisty :3 Vip, gratulacje ![]()
#7 | |
|
![]() Cytat:
Dziękować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hm, coś mi w nim nie pasuje. Ogólnie świetny styl, kręcą mnie jego włosy
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Moje Kochanie
![]() ![]() ![]() ![]() A Vincenta uwielbiam i dobrze o tym wiesz ![]()
#10 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|