![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
No przed kilkoma chwilami wpadło mi do głowy coś takiego
![]() Bo właściwie nigdy nie napisałam skąd wzięłam inspiracje ![]() A niespodzianka to będzie wspólny projekt Vipery i mój ![]() Ale na to musicie jeszcze trochę poczekać ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
w ogole daj kiedys mega zblizenia twarzy li mei, bo chyba nie wiem dokladnie jak wyglada, albo miala glupia mine na zdjeciu albo bylo zbyt malo widac XD
|
![]() |
![]() |
#215 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Bonus całkiem ciekawy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 |
|
![]()
No,no
![]() ![]()
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Fajny bonus.
|
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Kurde, ale ja tu dawno nie zaglądałam. Po prostu w tak szybkim tempie dodajesz odcinki, że nie nadążam czytać
![]() Część czwarta: Lód, który stopniał. No ok, niech już będzie ten 'szatyn' (ale i tak mi to trochę przeszkadza ![]() Ciekawi mnie jak zwiał z więzienia (ale pewnie to się wyjaśni w późniejszych odcinkach). Błędy i literówki, jakie wyłapałam: Dziękuje, że przyszłaś. - dziękuję Pchał mi to swoją obrzydliwą łapę - tą chcę cie stąd wyciągnąć - cię ale jak widzisz żyje - żyję A do tego potrzebuje kogoś - potrzebuję odparł jej do ucha niskim, chrapliwym głosem, którego bardzo lubiła - który bardzo lubiła na tą waszą cholerną policje - policję Na małej półce nieopodal łózka - łóżka Nie przyglądał się zbytnio na człowieka, znajdującego się na fotografii - człowiekowi znajdującemu się... Ostatnio edytowane przez Searle : 07.06.2011 - 07:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Searle błędów jest cała masa, więc czuje, że mi się nazbiera
![]() ![]() Wiem, że przeszkadza Ci ten szatyn, wiem ![]() ![]() Co do zwiania z więzienia, to wyjaśni się w bardzo późniejszych odcinkach ![]() Natomiast co do nowego, to pierwszy raz w życiu przyznaje, że mam zastój. Nie mam jeszcze napisanego ani słowa ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|