![]() |
#211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogliby zrobić je jako zwyczajny środek lokomocji... Zamiast taksówki, jedziesz do spa na koniku... Miodzio... Koniki są śliczne i będę im pstrykać fotki na potęgę. Szkoda, że nie będzie stadniny, ale może się jeszcze coś w projekcie zmieni do tego czasu. Oby. Wystarczyłoby zrobić kolejny budynek króliczą norę. Kupujesz konia, umieszczasz tam, płacisz 2000 simoleonów na tydzień za pensjonat i jeździsz kiedy chcesz. Pomarzyć można.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
|
![]()
Tak sobie pomyślałam - fajnie by było gdyby dodali np. zawody konne : D
Coś jak np. mecz simów, czyli że sim znika z koniem, ew. jakaś minigra wizualizująca zawody ale chyba trochę mnie poniosła fantazja |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Znając życie? Już to widzę... Sim staje obok konia i znika i nagle znajduje się na grzbiecie. Choć może (mam nadzieję) się mylę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
ZWIERZAKI! Tak! Oglądałam ten zwiastun już ze 100 razy, i nie mam zamiaru na tej liczbie zaprzestać!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Co by im szkodziło zrobić ładną animację wchodzenia na konika... Ale szczerze w to wątpię. W trójce animacje są traktowane naprawdę "po macoszemu".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
Ciekawe, jak to będzie w buydebug. Bo przecież są rozsiewacze ryb, kamieni, owadów, metali, to co, teraz wyskoczą nagle rozsiewacze jeleni? I naprawdę nie zaszkodziłoby im dodać jakieś elementy fantastyczne do koni, żeby były jakieś takie, mniej koniowate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Powinni zrobić animację wchodzenia na konia, bo często początkujący jeździec ma z tym mały problem. Dziwnie będzie wyglądać koń na środku ulicy w mieście... Tak samo sarna koło np. kina. Ja bym chciała więcej azjatyckich i afrykańskich zwierząt. Takie zwykłe zwierzęta, które można spotkać na co dzień są trochę nudne, ale i tak fajnie. Marzy mi się tygrys, czy malutka pigmejka. Żyrafy i słonie, to już może przesada... Jakby można było nosić węża na szyi byłoby super. Jakieś wystawy zwierząt domowych mogliby zrobić. Jeszcze sporo czasu im zostało do wydania tego dodatku, więc można jeszcze spodziewać się paru nowych rzeczy i funkcji. Rzeczywiście ładne, długowłose psy by się przydały...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Tak, takie azjatyckie i afrykaskie zwierzęta były by fajne. O, może by zrobić ZOO? Byłyby słonie, żyrafy.. Już bym przebolała, gdyby były "mało opcjowe", tzn. że można im dać tylko jeść - ale by były, fotkę by się zrobiło. No, i mam nadzieję, że na koniach, psach, kotach, "ulepszonych rybkach", sarnach, szopach i skunksach nie skończą. Chciałabym też jakieś króliki, chomiki. Hm, papugę? Też by mogła być. Ale chyba najlepszą rzeczą w tym dodatku są cechy charakteru dla zwierząt! Na simy.pl o tym piszą. Zresztą w zwiastunie przy zwierzętach piszą różne cechy. Tak więc, mam nadzieję, że EA się postara i nie zniszczy tego dodatku. Mają dużo czasu. Ledwo jest marzec, a premiera Z. w październiku. Chociaż, niewiem, czy da radę pobić ilość błędów PZ.. No i zgodzę się z Wami - powinna być POPRAWNA animacja wsiadania na konia. Albo np. zakładania smyczy na psa (bo będzie można, było w zwiastunie, albo ja mam coś z oczami
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Musimy pamiętać, że trójka różni się od poprzedniczek. Otwarte otoczenie zjada dużo zasobów systemowych, tak jak wspólny czas dla całego miasta i sterowanie całym miastem. To prawda, że MY sterujemy jedną rodziną, ale GRA całą resztą. Z tego powodu animacje muszą być uproszczone. Mam jednak nadzieję, że skoro konik pojawi się w Simach po raz pierwszy, to potraktują go poważnie i jednak dadzą mu jakieś solidne animacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Tak, gra steruje całym miastem - raczej całą resztą miasta, ale to trochę nie wytłumaczenie. Jak ktoś wydaje gre, to raczej ma ją wydać dobrą, a nie pod pretekstem ,,jest otwarte otoczenie, animacjii być nie musi!''.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|