![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już mi się udało. Po raz pierwszy. Nawet wstawiłam zdjęcie i filmiki do tematu ze zdjęciami z Pokoleń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Reputacja: 11
|
![]()
a ja nigdy wp nie dostałam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
Jest na to mod na mts. Już chyba o tym gdzieś pisałam. Ma 3 wersje, jedną z nich (ja ją mam) jest taka, w której każde dziecko dostaje lalkę. Lalki dostają dzieci nowo narodzone, na drugi bądź trzeci dzień po narodzinach.
http://www.modthesims.info/download.php?t=444659 Dla tych, którzy chcą wyłączyć system wspomnień całkowicie, w temacie o modach dla Pokoleń zaktualizowałam posta i podałam w nim info o modzie na wyłączenie wspomnień. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Reputacja: 11
|
![]()
Anie wielkie dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
U mnie bez modów nowo narodzone dziecko dostało lalkę (pojawił się odpowiedni komunikat). Czy to znaczy, że nie każde dziecko bez modów dostaje lalke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Zgadza się, nie każde. Ja miałam troje dzieci i tylko jedno dostało. Potem sprawiłam sobie moda i teraz wszystkie dzieciaki dostają te lalki, na drugi bądź trzeci dzień od narodzin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Ja dostałam lalkę już z 1 dzieckiem (bez modów) ale spróbuję z drugim małym simem, ciekawe czy też dostanie ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Moje każde dzieci dostały dotychczas laleczkę, chociaż ostatnio mnie wnerwiła "matka chrzestna trojaczków" bo każda córeczka dostała takiego samego, i weź tu je rozpoznaj.. ;d
Moje dzieci bawiły się chwile z nimi i bam, laleczka żyje, choć miały dużo przyjaciół. ;d
![]() |
#220 |
|
![]()
Tutaj nie chodzi o ilość przyjaciół, ja zawsze sztucznie każę im się zaprzyjaźniać ze wszystkimi krewnymi, a trochę ich jest. Tutaj raczej chodzi o to, jak dużo czasu dziecko spędza czasu z domownikami i czy często ma słabo zaspokojoną potrzebę towarzystwa. Zresztą to testuję to właśnie. Dziewczynce sztucznie pogarszam towarzystwo i każę bawić się lalką... Zobaczę jakie to będzie miało efekty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|