![]() |
#211 |
Guest
|
![]()
mi się ogólnie ten dodatek podoba . zapowiada się fajnie . ale mogli by robić dodatki podobne do poprzednich części . np. Cztery pory roku . to był bardzo fajny dodatek który mi się bardzo podoba. i mogliby również wrzucić do Trójki postacie z poprzednich części np. wilkołak, simorośl, wiedźma. Gra byłaby więcej rozbudowana i fajniej by się grało . bo ja osobiście lubie mieć te postacie "nadprzyrodzone" w grze .
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Okropna jest reklama tego dodatku w programie startu gry.
|
![]() |
![]() |
#213 |
Reputacja: 10
|
![]()
"Nowe funkcje społecznościowe: rozmawiaj ze znajomymi, pisz na ich tablicach, zmieniaj status i twórz listy znajomych."
yyyyyyyyyy że o jakie tablice chodzi? wprowadzą w simsy fejsa, czy chodzi o tablice z fejsa? ;d
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Jak dla mnie to ta funkcja jest wręcz żałosna. Nie wiem czy kogokolwiek obchodzą moje simy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Napiszę na ich tablicy kiedy będę chciała. ,,Zmieniaj status'' ... właśnie tego za bardzo nie rozumiem ![]() ,,Twórz listy znajomych'' - jeśli chcę moich znajomych to od tego mam portale społecznościowe - nie simsy. |
|
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Mam nadzieję, że to nie będzie nic związanego z Facebookiem albo innym portalem społecznościowym. Nie każdy ma tam konta i nie każdy specjalnie będzie je zakładał, tylko po to by się podzielić informacją, że jego sim zsiusiał się w majtki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Ja na pewno nie będę zakładała kompa na fejsie, potrzebne mi to jak dziurawy most...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
A dajcie spokój, ja nawet nie mam konta na tym "fejsie". Nie wiem, po co komu jest ta opcja potrzebna, chyba żeby zdenerwować graczy, bo nie sadze że ktokolwiek z tego skorzystał...
Poza tym, "Showtime" tez wydaje mi się powieleniem dodatku z dwójki. Tylko tytuł dziwny, można powiedzieć ze wręcz mylący. Bo co ma wspólnego gwiazda z golfem, czy cyrkiem? o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Tylko polski tytuł jest mylący. Bo cyrk to też show, prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|