![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Filipowi mowimy nieee! ;p Jest za brzydki dla naszej Hanny, niech pojawi sie natychmiast jakies mlode ciacho na pieknym koniu ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Tak tak tak!
![]() |
![]() |
#214 |
|
![]()
FILIPTOSTARYDZIAD!
Hannah nie może być w ciąży, nie nie nie nie! a wogule to foch za zająca.. :/ foreverfoch w dodatku. bierzemy rozwód. spotkamy się u adwokata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
własnie!! tak, tak, tak! Feliepe to stary dziad!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
a ja go lubie, odwalcie sie
![]() Hannah w ciąży? Ciekawe...=D Czekam! |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Hannah czuła się coraz gorzej. Emma wyraźnie martwiła się o przyjaciółkę.
-Masz natychmiast pojechać do lekarza! Już Cię zapisałam, za godzinę masz wizytę! -Dobrze mamo…- westchnęła Hanna do przyjaciółki przez telefon. ![]() Skoro Emma już ją zapisała to chyba musiała pójść. Zrobili jej badania i okazało się coś, co kompletnie ją załamało.. Była w ciąży. ![]() Wściekła, załamana i zapłakana pobiegła do redakcji Emmy, błagała, żeby do niej na chwilę zeszła. -Emma! Cholera jasna ja jestem w ciąży!!! Rozumiesz?! Jestem w ciąży z żonatym facetem, bo jestem największą kretynką na świecie!!! Nie mogę jeździć na Jasperze, a wyścigi to moje jedyne źródło dochodów!!! ![]() -Że co?! Hannah! Jak mogłaś! -Nie trzeba mi teraz Twoich morałów- płakała. -Ale durniu, ostrzegałam Cię! Jak znajdę gnoja… ![]() -To nie jego wina.. To moja.. -Oczywiście, Twoja.. Twoją winą jest to, że ma drugą żonę i zdradza ją z młodszą o dobre 15 lat dziewczyną.. -Emma, co ja mam teraz zrobić? ![]() -Kochana proszę Cię nie płacz już.. Ten gnojek się do Ciebie odzywał po tym wszystkim? ![]() -Próbował.. Dzwonił, przyłaził, ale ani odbierałam, ani otwierałam.. Unikałam go.. Bałam się.. -Hannah, nie możesz tak.. To jego dziecko… -Ale.. -Żadnego ale.. Damy radę, nie bój się! A ty na czas przerwy w jeździe, może zaczniesz pisać tą książkę o jeździectwie, zawsze o tym marzyłaś. ![]() Po rozmowie wróciła do domu. Dużo czasu spędziła w stajni z Jasperem, nie mogła pogodzić się z tym, że przez dłuższy czas nie będzie mogła go dosiąść. ![]() Coraz częściej także dolegały jej bóle kręgosłupa. ![]() Nagle ktoś zaczął dobijać się do drzwi. -Hannah! Wiem, że tam jesteś! Otwórz natychmiast! Tak, to był Felipe. Bała się rozmowy z nim.. ![]() W końcu otworzyła drzwi. -Hannah! Jak miło Cię wreszcie zobaczyć. Co się z Tobą działo? Zrobiłem coś nie tak? ![]() -Nie tak?! Ty WSZYSTKO robisz nie tak! Kim jest już Twoją drugą żoną, a Ty?! Zdradzasz ją ze mną! Ja czuję się winna rozpadowi małżeństwa i jeszcze rozkochujesz w sobie naiwną młodą dziewczynę ! I co gorsza jestem z Tobą w ciąży idioto! ![]() -W ciąży?! Naprawdę?! Boże Hannah, nawet nie wiesz jak się cieszę! Będę ojcem! ![]() -Nie zbliżaj się… Lepiej wróć do swojej żony, ja zachowam dyskrecję i wszystko będzie po staremu… ![]() -Hannah.. Posłuchaj.. Mówiłem Ci, że z Kim nam nie wychodzi… Rozwód to kwestia krótkiego okresu czasu.. A Ty jesteś naprawdę wspaniałą kobietą, myślałem, że różnica wieku Ci nie przeszkadza.. I chcesz dać mi coś tak ważnego.. Dziecko.. ![]() Gadali jeszcze chwilę, były łzy, uściski, pocałunki, kiedy w końcu ustalili, że Felipe zamieszka z Hanną, tym bardziej, że na chwilę obecną dziewczyna nie będzie miała żadnych dochodów. Później była już tylko radość. ![]() -Mam nadzieję, że nie będę tylko kolejną. -Jesteś tą jedyną i zawsze będziesz moja piękna. ![]() Jakiś czas później Felipe postanowił powiadomić o wszystkim swoją żonę i przyspieszyć rozwód. ![]() Kłótnia była dość głośna, jednak Kim w pewnym momencie zwątpiła i po prostu odwróciła się na pięcie odchodząc z dala od męża. Chyba było jej żal, że ktoś inny da mu to, czego ona nie mogła. ![]() Felipe dbał o ukochaną. Prawie co wieczór zapalał kominek aby mogła sobie posiedzieć w spokoju i się zrelaksować. ![]() A przy okazji okazać sobie nawzajem trochę czułości ![]() ![]() Przyszła mama często czytała książki o dzieciach. Jak widać po minie, niektóre rzeczy bardzo ją intrygowały ![]() ![]() A Jasper coraz częściej musiał sobie radzić sam. ![]() Ciekawostka: Ta sukienka ciążowa, w której na zdjęciach jest Hannah sprawiała, że wcale nie rósł jej brzuch o.O Więc w kolejnych zdjęciach będzie w stroju sportowym xD
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Co z tego, że Filipe nie jest najpiękniejszy, no i trochę starawy. Postąpił słusznie i za to piąteczka
![]() ![]() Przy czym Meg, króciutko Ci to coś wyszło;>
![]() |
#219 | |
|
![]() Cytat:
A poza tym, to żal me Jaspera.. biedny konik. :< Ciekawe, co się urodzi. ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
Mimo że Filipa nie lubię to spodobała mi się jego postawa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|