![]() |
#211 |
Guest
|
![]()
U mnie Dina Kaliente adoptowala dziewczynke i zwiazala ( rozbila malzenstwo) sie z jednym z moich simow. Don i Nina mieszkaja razem w domu Dona. Daniel Przyjemniaczek bedzie zaraz emerytem (zreszta jego zona tez). Marysia i jej corki zmienily caly swoj wyglad. Kasandra jednak nie pobrala sie z Donem. i To by bylo na tyle.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
U mnie Dina wyszła za Ćwira. I razem z jego synem wyprowadzili się do małęgo domku niedaleko rodziny Kaliente. Marysia rozstała się z Danielem. Który jest ojcem dziecka Niny. Pobrali się i tworzą wspaniałą rodzinkę. Do tego Nina adoptowała dwoje dzieci które są szczęśliwe w wolnych związkach.
Don wzią ślub z pokojówką ale zdradza ją z Diną. Niestety przyłapał ich Mortimer i wywalił Dine na zbity pysk. :-). Siostry bliźniaczki są najlepszymi kumpelami. Tylko że Andżelikę wysłałam na studia więć chcąc nie chcą jest ona starsza od Liliany i ma męża. Marysia ma odlotowego faceta. Kasandra jest z Darkiem. I tak to jest. Chyba |
![]() |
![]() |
#213 |
Reputacja: 11
|
![]()
u mnie tak:
lotario don ozenil sie z nina ale ta mi zmarla nie wiem czemu na innej parceli i byla z nim w ciazy cwir mortrimer najpierw sie pobral z dina ale z nia zerwal i zostawil jej na lbie aleksandra chyba dina jest z nim w ciazy ale nie jestem pewna zrobilam jej nowego facia a tymczasem stworzylam nowa belle i aleksandra oczywiscie sie z nia pobral przyjemniacy prawie w ogole nie gram ale dzis daniel kasia pokojowka i b-b u biedakow nic ekscytujacgo nie bylo marzyciel dariusz i kasandra sie pobrali i kasandra jest chyba w ciazy z dariuszem i w ogole zmienilam im fryzury oboje ni nosza juz okularow i nie jestem pewna czy zmienialam kasandrze makijaz jesli go w ogole miala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie:
Przyjemniaczek- Daniel pogodził się z żoną, jednocześnie bawiąc się z pokojówką. Zroił bara-bara z Marysią. Ta jednak zmarła w czasie ciąży z głodu. daniel długo rozpaczał i na pocieszenie oswiadczył się Kasi Langerak i ożenił się z nią. urodziła się ich wspólna córeczka, Patrycja(też ruda). Po jakims czasie Daniel zmarł na zawał, bo Marysia go jako duch przestraszyła i teraz oboje leżą w ogródku. Siostry się wyprowadziły. Andżela zamieszkała z damianem Biedakiem(nie są małżeństwem) i mają córkę Oliwkę. Planują ślub. Lila wyszła za mąż za Szczepana. Ćwir- Mori ożenił się z Diną, mają synka Bogumiła xP , Aleks stał sie nastolatkiem. Kasandra zmieniła fryzurę, jest w ciązy z Darkiem Marzycielem, wyszła za niego za mąż i oboje zaadoptowali małego Gordona(nie no co za imię). Lotaorio- Nina zamieszkała z Donem i urodziła córkę Izę, wyprowadziła się od niego kiedy zobaczył jak Don i Kasia...no wiecie ![]() ![]() Biedak- Balbina nie ma chłopa. Błażej jest już nastolatkiem i Bernard dzieckiem.
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
U mnie tak:
Miłowo: Gdy pokojówka była w ciąży z Donem, wyprowadziła się od niego i mieszka z córką (zapomnialem, jak jej na imie ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
Miłowo :
U mnie Nina wzięła ślub z Donem Lotario i urodzili małą Tinę .Kasandra poślubiła Damiana Biedak ,a tym czasem Andżelika opłakuje nieudane wesele . Liliana została porwana przez obcych i urodziła kosmitę przez co nie chce ją Szczepan .Dariusz zaadoptował małą Sarę ,a także Hortensję po którą przyszła opieka .Mortimer poślubił się z Bellą z Dziwnowa i urodzili bliźniaki Marka i Majkę .Diną nie gram .Lucyna Hak poślubiła Alexandra Ćwir .Esmeralda i Jan zostali nieszczęśliwymi emerytami . W Dziwnowie nie gram ,a Weronę usunęłam . |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
a u mnie tylko chlopak z rodziny biedak <nastolatek> chodzi z jedną z moich nastolatek;p bardzo duzo co nie;p
|
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Już gram Diną Kaliente i ożeniłam ją z moim simem mają dwóch synów (Adama i Adriana) oraz zaadoptowaną córkę Dianę .Marysia i Daniel zostali emerytami .Andżelika zaadoptowała syna i wzięła ślub z moim simem .Kasandra zerwała z Damianem i poślubiła Dariusza .Sara Marzyciel została nastolatką i już ma chłopaka . |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Cwir: Kasandra zerwala z Donem i orzenila sie z Dariuszem Marzycielem i ma z nim dziecko Marianne.Mortimer pogodzil sie z tym ze Bella nie wroci i zacza sie zajmowac Aleksem.
Biedak: Balbina nie daje sabie rady z dziecmi i jest w ciazy.Blazej zle dorasta. Przyjemniak: Daniel zerwal z Marysia i zamieszkal z corka Liliana w malym domku.Daniel orzenil sie z pokojowka Kasia Legnarek ktora jest z nim w ciazy i zdradza go z Donem Lotario.Marysia zaczyna wybaczac Danielowi i chca byc przyjaciolmi a siostry przyjemniaczek zaczynaja sie lubic. Kaliente: Dina orzenila sie z Mortimerem dla kasy ale Mortimer wrocil do swego domu bez Diny bo nie ma sie kto zajac Aleksem.Nina ma dziecko z Donem Hortensje. Lotario: Don nadal jest romantykiem i nie wie o istnieniu jego corki. Ostatnio edytowane przez The FerG : 04.09.2006 - 16:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
A zauważyliście, żę większoś nas(simowiczów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |