|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
urocze te żółwie
![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
ja też jeżdzę konno, i sądzę, że popręg na brzuchu wygląda komicznie.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja bym chciala zobaczyc taki dluzszy filmik o tworzeniu jedynie psow. Fajnie gdyby pokazali, co niektóre rasy,a nie tylko,ze to sie zmienia i tamto...
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zD4zO...ayer_embedded#!
ktoś to widział? 17 min filmik Gameplay video ![]() ha do kogo ta simka mówiła jak kupowała loda ?
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 19.08.2011 - 10:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A ja nie jeżdżę konno i nie mam pojęcia co to jest popręg, na dodatek nie obchodzi mnie to o.O.
Zamiast suwaka szyi niech dadzą suwak sierści... Albo to i to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Po obejrzeniu tych dwóch filmików, czuję, że TS3: Pets będzie moim ulubionym dodatkiem. Podoba mi się CAP i choć nie przepadam za końmi to myślę, że będę je nałogowo tworzyć
![]() Ciekawe jak Pets'y zestawią się z dodatkiem PZ. ![]() Jestem zachwycona Pets'ami. Nie mogę się doczekać, żeby chociaz potrzymać pudełko w rękach. ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie no ja przyznam, że jeszcze chyba żadnym dodatkiem się tak nie ekscytowałem jak tym, mnóstwo nowości widać od razu na pierwszy rzut oka, wszystkie rabbit hole są nowiutkie, nie widziałem jeszcze ani jednego budynku z SV, Twinbrook czy innej wioski, widzę też ogromną ilość elementów otoczenia nowiusieńkich od drzew poprzez budynki "ozdobniki" widzę też nowe skały i ta kopalnia chyba też jest nowa, świeże tekstury trawy itd, dostrzegam również nowe obiekty: duże drzwi do stajni (koleś na filmiki coś miał z nimi problem bo się chyba nie chciały otworzyć), wodopoje dla koni, budy psie już nie mówiąc o samych zwierzakach których animacja po prostu mnie urzekła.. A rabbity są po prostu piękne uważam. Tam obok szkoły od razu jest stadion zapewne, ten duży czerwony z półokrągłym dachem. Kino trochę nie pasuje mi do klimatu miasteczka bo wygląda nieco jak zamczysko z horroru, ale tak czy siak jest śliczne. No i kompletnie nowy szpital, wygląda super. Czekam z niecierpliwością.
![]() |
#8 |
|
![]()
zrobię wampira satanistę, który będzie jadł koty. to od zawsze było moje marzenie xD
okolica jest przecudna *.*
![]() |
#9 |
|
![]()
haha, a tak w ogóle co do tego filmiku, to nie mogę z tego jak ta simka wsiadła tyłem
![]() moim zdaniem to może być najlepszy dodatek.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Oooo, z tego gameplay'u wynika, że zwierzęta będą miały między sobą interakcje
![]() I tak w ogóle to miasto nie jest wcale takie małe ![]() Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 19.08.2011 - 11:04 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|