![]() |
#2202 |
Guest
|
![]()
przepraszam że pytam na tym poście ale nie mogę znaleźć takiego na którym pisze czy na danym kompie pójdzie the sims 3 ( i żeby szło płynnie )
Link: http://www.vobis.pl/oferta/komputery...00_xpower.aspx Ostatnio edytowane przez Naomi135 : 05.09.2009 - 14:55 |
![]() |
![]() |
#2203 |
Guest
|
![]()
Warto dodać że 'dziennik' gwarantuje tylko 'jedną buźkę'. Co zrobić aby zdobyć pozostałe? Jak jeszcze można prowadzić badania?
|
![]() |
![]() |
#2204 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
'Mu - z tego, co pamiętam, to za każdy przeczytany tom otrzymujesz jedną buźkę więcej. Ale do awansu jest potrzebne kilka dni roboczych, więc do pełnego uśmiechu powinny wystarczyć tomy dostarczane po każdym dniu w pracy
![]()
![]() |
![]() |
#2205 |
Guest
|
![]()
e tam, moi simowie dostaja awans w jeden dzien ;p to chyba dlatego ze daje im ciagle ceche 'ambitny' hmm
|
![]() |
![]() |
#2206 |
Guest
|
![]()
@up: może. Moi potrzebują więcej czasu, ponieważ muszą zapełnić na całość wskaźnik pracy,a dopiero potem dostają awans.
|
![]() |
![]() |
#2207 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
|
![]()
Nie mogę wgrywać dodatków.Mam utworzony folder Mods i Packages.I wiem też,że trzeba wypakować plik Resource.cfg.I w tym pliku jest problem bo jak go wypakowuje w folderze The Sims 3 to zamiast pliku Packages (bo taki powinien być nie?) to pokazuje się plik tekstowy o tej samej nazwie tyle,że tekstowy.I dodatki nie działają.A jest tyle fajnych fryzur i ubrań,które bym chciała mieć w grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
|
![]()
Czy jest jakiś hack albo coś na to aby edytować sima w CAS'ie?
![]() |
![]() |
#2210 |
Guest
|
![]()
Vanillea > Nie przejmuj się. Nawet jeśli pliczek został przypisany pod notatnik to wciąż jest czytany poprawnie. Jeśli zrobiłaś wszystko jak w temacie : "ZOBACZ" mody typu *.PACKAGES muszą działać..
.. chyba że zainstalowałaś patcha.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|