![]() |
#2201 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyli ten wzór, w który są wpisane cechy, ma jakieś znaczenie? W sensie pierwsza wybrana cecha jest najważniejsza, a reszta drugorzędna?
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
|
![]()
Chyba nie ma to znaczenia, zresztą jakoś tak to wszystko wygląda, jakby nie gryzło sie ze sobą. Są takie blokady jak w trójce, że nie można mieć cechy rodzinny i nie lubi dzieci
Wybór aspiracji nie determinuje wyboru innych cech (poza ta bonusową) to duże to jest aspiracja, a na górze pojawia się ta cecha bonusowa ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.07.2014 - 23:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
|
![]()
Ok, rozumiem
![]() Ta "dewiacja" mnie wkurza :/ Ciekawe kto to wymyślił: twórcy, a może tłumacze? edit: Ta cecha sprzężona z aspiracją to kolejny przykład ułatwiania gry. Czy tego chcemy, czy nie, nasz sim ma "wrodzone" predyspozycje do osiągnięcia celu życiowego. Trochę szkoda, szczególnie, jak ktoś lubi utrudniać swoim simom życie.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 08.07.2014 - 23:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
|
![]()
Mnie też ta dewiacja denerwuje, no cóż ja mam z tym słowem inne skojarzenia i nie wydaje mi się tutaj na miejscu.
![]() |
#2205 |
|
![]()
Uważam, ze to wina tłumaczenia i naszych skojarzeń. Wszak oznacza to odejście od pewnych norm. Kreatywność ma 3 cechy bonusowe.
nie daję zdjęć ubrań i fryzur, bo już są w necie. ![]() ![]() ![]() To chyba koniec działu cech ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.07.2014 - 23:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
|
![]()
Nie, nie chodzi mi o "nasze" skojarzenia. Dewiacja może być seksualna, społeczna... jest też dewiacja kompasu
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
|
![]()
Tak czy siak, nie jest do dobre skojrzenie i mam nadzieję, że tak nie zostanie
![]() ![]() Edit: Chodziło o normy uznane przez społeczeństwo za poprawne, wyraziłam się w zbyt dużym skrócie ![]()
Ostatnio edytowane przez Daisy : 09.07.2014 - 00:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie ma czegoś takiego jak "ogólne normy". A na pewno amerykańskim normom jest daleko do polskich ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
|
![]()
Są gotowe style (gratka dla leniwych), z których można wybrać różne opcje kolorystyczne
![]() I na koniec, bo z chwilę idę spać (aż się boje, co będziemy widzieć w galerii ![]() ![]() Na tym etapie BARDZO mi sie podoba. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 09.07.2014 - 00:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
|
![]()
A mi się nie podoba zupełnie wybór cech. Jakiś taki... Duży, zajeżdża obrazkami dla dzieci lat 7. (Dureń? Serio...?)
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|