|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Tworzenie konia jest super !Już naprawdę nie mogę się doczekać.
A na tym filmiku, gdzie jest pies, dziewczyna, kot i pies, to jest zabawnie z tym wsiadaniem i jazda.Ta dziewczyna tak się garbi, że ja na miejscu konia nie ruszałabym z miejsca aż się nie wyprostuje.Ale i tak czuję, że to będzie mój ulubiony dodatek ! Mogliby ulepszyć czyszczenie ko nia, bo w trakcie tej czynności koń jest taki sztywny i stoi zbyt rózno.A mógłby pomachać głową, obwąchać jezdzca.Zammiast stawać dęba z byle powodu. PS I mają fantastyczne przeszkody !
http://www.youtube.com/watch?v=XE1Hx...eature=related Najlepszy zwiastun tego lata ! Jak dla mnie super...Polecam... Mari777 Ostatnio edytowane przez Saphira : 19.08.2011 - 14:18 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
na głównym forum znalazłam zdjęcia nowej okolicy oraz nowy gameplay
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Ilona : 19.08.2011 - 14:28 |
|
|
|
#3 |
|
|
Parcele nie rzucają na kolana, niektóre są wręcz brzydkie, ale wszystko razem świetnie tworzy klimat małego, sennego miasteczka, w którym ludzie żyją sobie ze swoimi końmi i innymi zwierzakami, więc ogólnie miasto mi się podoba
![]() Miło, że na cmentarzu jest część dla zwierząt. W dwójce zawsze robiłam cmentarz publiczny i miałam tam zwierzęcy kącik ogrodzony płotem. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dla mnie wszystko w grze jest zrobione idealnie. Miasto bardzo fajne.Na pewno nie bede uzywac wszystkich mebli,co byly na zdjeciach,poniewaz z nich podobaja mi sie tylko te dwa lozka dla dzieci,a reszta jakos nie. Mozecie mi powiedziec ile bedzie mozna miec w domu zwierzat (chodzi mi o konie,psy,koty) ?
Chcialabym jeszcze,zeby psy mogly plywac w basenie razem z simami.
Ostatnio edytowane przez -anisia- : 19.08.2011 - 15:30 |
|
|
|
#5 |
|
|
EDIT: Fajny dinozaur
To jest to nowe miasto Appaloosa Plains? Liczyłam na coś lepszego... ( http://pl.sims.wikia.com/wiki/Appaloosa_Plains )@down: 6. Aha, ok
www.karinaplaysims.blogspot.com Ostatnio edytowane przez carineesz : 19.08.2011 - 15:45 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Pisano już, że będzie można mieć maxymalnie 6 zwierzaków.NOWOŚCI co od Zwierzaków - http://www.simowie.info/News:Gamesco...akach_19.08.11
W tworzeniu np.konia fajne jest to, że można wybrać jakiś wzór i jego kolor a potem pod różnym kątem umieszczać go na zwierzęciu. anisia, jeśli poczytasz to, do czego jest link, to dowiesz się, że psy moga pływać w basenach.
http://www.youtube.com/watch?v=XE1Hx...eature=related Najlepszy zwiastun tego lata ! Jak dla mnie super...Polecam... Mari777 Ostatnio edytowane przez Saphira : 19.08.2011 - 15:43 |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
PS: Jeśli o "laserowym wskaźniku" i waflach coś wspominaliście to przepraszam na zagapienie się.
|
|
|
|
#8 |
|
|
Laser widać na którymś ze zwiastunów.
|
|
|
#9 |
|
|
Filmik nawet fajny. Wchodzę na to forum kilka razy dziennie, zazwyczaj za wiele się nie dzieje, ale jak rzucą nowe wiadomości to od razu temat się rozkręca
Filmik, ten drugi, jest bardzo fajny, bo pokazuje nowości, ale jako gameplay, to chyba grała ta sama osoba co przy tym z fatalną jakością... słowem, filmik jest dosyć chaotyczny. Wiem, że chcą sporo pokazać, ale koleś naprawdę nudno gra. Sporo rzeczy mi się podoba, ale nadal się czepiam niektórych szczegółów dotyczących koni. Podczas czyszczenia, faktycznie koń stoi jak słup soli i ani nie drgnie.... nienaturalne. Ale za to pięknie się tarza, właściciel będzie w siódmym niebie, że konik znowu się wytarzał i trzeba go czyścić Nie mogę się doczekać tego dodatku! Normalnie chciałam tego kolesia odgonić od kompa i sama w to trochę pograć! Kazałabym babce pojeździć trochę dłużej i trochę poskakać, nawet jeśli babka nie potrafi, najwyżej spadnie Podobał mi się za to pies z piłką w jakimś parku i gołąb czy coś, skubiący trawnik, to już pod koniec.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Co do węży , ras psów,ras kotów i nowych obiektów, pewien użytkownik którego nicka nie pamiętam, taki , który dużo pisał o kotach, na avatarze miał mumię z Wymarzonych Podróży, to on właśnie przedtem napisął o tym.Pamięta może ktoś, jak się nazywał ? Zależy mi na tych nowościach, któe pisał.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 86 (0 użytkownik(ów) i 86 gości) | |
|
|