![]() |
#2211 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Who cares? Błagam, przecież to nie jest gra edukacyjna i nie ma na celu nauczenia nas wsiadania na konia ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2212 |
|
![]()
A tak w ogóle to albo to tak wygląda albo będą specjalne duże drzwi do stodoły.
![]() |
#2213 |
Guest
|
![]()
tutaj jakiś filmik z pokazów w Köln,jakość fatalna,ale coś tam widać
|
![]() |
![]() |
#2214 |
|
![]()
Boże filmik jest super ale czy ja dobrze widzę że oddzielnie pojawiają sie avatarki simów i zwierząt? czyli że mozna bedzie mieć dalej 8 simów i np 8 zwierząt??
![]() |
#2215 |
|
![]()
Nie ma to jak koń robiący piruet żeby "ubrać się" w siodło..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak to jest fajne . Obawiam się że będzie tak jak w 2 że razem będą się liczyć simy i zwierzęta bo w the sims 2 też, tak było że avatrary simów były osobno i zwierząt osobno a zwierzęta były liczone jako sim czyli, że jak były 5 psów to jeszcze mogły być 3 simy w rodzinie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 | |
|
![]() Cytat:
![]() W ogóle nie rozumiem dlaczego twórcy nie wprowadzą czegoś, co pozwoliło by na zwiększenie liczby simów w rodzinie co najmniej do 10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
|
![]()
No , no pełen podziw.
Żółwie są super, wąż również. TA aktualizacja, o której była kiedyś mowa, która wprowadzała nowe zwierzęta była prawdziwa. Twierdzę to chociażby po tych żółwiach. Wymieniane było wiele gatunków, my już zobaczyliśmy 3. Jestem pewien , że podobnie będzie z wężami, ptakami , gryzoniami. Było tego sporo ! Ciężarówka z lodami się zgadza, nie wspominając już o Jednorożcu. Jeśli ktoś chce to wystarczy przeszukać ostatnie kilkadziesiąt ![]() p.s okolica ciekawa, jednak chyba będzie mała? Mam nadzieję, że pokazali jedynie centrum , a na obrzeżach jest 2x więcej przestrzeni ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Guest
|
![]()
Myślę, że to cała okolica, ale za tą rzeczką ( i mam nadzieję) może kryć się troszeczkę terenów na których będą występować zwierzęta, ale na parcele mieszkalne tam bym nie liczył myślę , że pokazali by to na zdjęciach, ale będzie jeszcze wiele screenów z nowego miasta musimy troszkę poczekać a będziemy wiedzieć wszystko o mieście jak i o grze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
|
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|