![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Ja ją dzisiaj miałem. Byłem na randce w kawiarni i przywalnęła mojeje lasce w łeb torbą. Stara Torba!
|
![]() |
![]() |
#223 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ekhem... Moze ktos mi wreszcie powie jak zatuc Zadecká krowokwiatem? Chcé zrobic tylko doswiadczenie, nie zapisze gry - jest smieszna a w dodatku kiedys... chciala pocalowac moja simké-wampirzycé!!! :o
![]() |
![]() |
#224 |
|
![]()
O NIECH MNIE!!! Tego sié nie spodziewalam: Podobno Kornelia Cwir (matka Mortimera Cwira) Nazywala sié: Kornelia Zadecka Cwir.
NAPRAWDÉ!!! Nie wierzysz - http://bogsims.com/# -> Genetics -> Regina -> Pleasantview -> - The Goth Family - (Cornelia Crumplebottom Goth | Cornelia - Kornelia | Crumplebottom - Zadecka | Goth - Cwir) Dziéki dla Heleny, bo to dziéki niej to znalazlam. P.S. Przepraszam za powtórzenie postów ale to co tu pisze to nie ma nic wspolnego z zabiciem Zadeckiej Krowokwiatem.
Ostatnio edytowane przez Alisha : 15.09.2008 - 19:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Alisha, masz rację, Zadecka jest śmieszna. Kiedyś przyszła na wesele Simów i piła non stop drinki jeden po drugim xD
|
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka jak sie jest w klubie jakimś to przychodzi i ciągle pije drinki a jak ktos jej zagraca droge oczywiscie w ruch rusza torebka
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Lubie panią Zadecką, jest bardzo fajna i taka towarzyska heh, zawsze karci moich simów, gdy próbuje pogadać z nią, gdy simy się całują, lub bara-bara w wannie czy w tej budce na zdjęcia. Czasem zdarzyło się że mój sim sobie stał i rozmawiał z kimś, a ona tak poprostu podeszła i go biła torebką, ciekawe za co?
Jak dla mnie jest to najlepsza niezależna postać. |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
na mnie krzyczała, jak moi simowie chcieli się całować ;D
|
![]() |
![]() |
#229 |
|
![]()
To pani Zadecka, znam ją... Spotykam ją rzadko, ale ostatnio trafiłam na tę starą zrzędę :-< Ona tylko chodzi i karci kadego, kogo spotka... Ale to dziwne, że ona wszędzie za tobą łazi i nie daje ci spokoju...
Mam też zdjęcie ![]() ![]() Nie wiem nawet sama, czy to zdjęcie było już zrobione przez EA, czy sama je zrobiłam ;p Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 18.12.2009 - 13:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 18.12.2009 - 13:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |