Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2004, 18:17   #221
likagirl
Guest

Domyślnie

No tak swiatowe życie.Jak moglam o tym zapomnieć....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.03.2004, 18:18   #222
FaNtA
Guest

Domyślnie

Dzięki Ukash. Czyli jak nie mam Światowego Życia to panna Lucyna sie nie przyda na żadne takie...pozaziemskie praktyki? :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2004, 18:59   #223
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Ja zabiłam mego psiaka (od Klary) i Lucyna nie chciała go ożywić. Ile trzeba za to zapłacić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2004, 21:03   #224
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

jeśli dobrze zrozumiałam:
- najpierw trzeba przebłagać śmiecioche żeby zrobiła z trupa zobie a z tym zobie do lucyny żeby zamieniła go na człowieka? (skomplikowany proces )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2004, 12:36   #225
Ania_13
Guest

Domyślnie

U mnie było nieźle, urodziły mi się bliźniaczki noi od razu kazałam im grać w kamień, papier, nożyce potem (tej którą mogłam kierować) kazałam się przebrać, potem robiły wiele rzeczy (bez skojarzeń ) i znowu kazałam grać jej w kamień papier nożyce i tej drugiej stój się zmienił

Wogule ostatnio często mi się same stroje zmieniają

Nie mówiąc o głowach <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2004, 15:02   #226
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Eeee dziwna ta Lucyna. Jej przepowiednie nigdy mi się nie sprawdzają. Może te twoje simy czują, że ich cuchy są nieświeże? :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2004, 15:39   #227
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

mnie sie nigdy ciuszki nie zmieniały

a co do lucyny to jedyne co ona dobrze przepowiada to małżęństwo gdyż wtedy wszyscy cżłonkowie rodziny są szczęśliwi (wygodna rzecz )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2004, 15:46   #228
likagirl
Guest

Domyślnie

Ta Lucyna jest wogóle dziwna.Miałam sima który miał pieska i ten pies wygrał nagrodę ,miał dużo sztuczek, posłuszeństwa,dobrego wychowania.Następnego dnia pojechałam do miasta, do tej Lucyny i ona wywróżyła temu psu że teraz nie jest jednym z najlepszych psów ale za niedługo będzie zdobywać nagrody.Czy jakoś tak powiedziała.Ale to troche glupie bo ta Lucyna chyba mówi byle co, a nie zawsze to jest prawdą <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2004, 16:30   #229
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

moje simy kiedy do niej przychodzą to kręcą głowami "że tak nie jest"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2004, 22:47   #230
Raf_use
Guest

Domyślnie

Przed chwila zdarzylo mi sie cos dziwnego. Gralem sobie w simsy i urodzilo sie dziecko no i jak kolyska stawala sie dzieckiem, zrobilem sobie blizniaczki...A pozniej tym dzieckiem ktorym moglem kierowac zrobilem czar "doroslosc w minute". No i ku mojemu zdziwieniu dorosle staly sie obie blizniaczki,dalej wygladaly podobnie z ta roznica, ze ta ktora uzyla zaklecie byla jakby miniatura tej drugiej! Miala nadal wzrost dziecka, ale ubranie doroslego, tylko troche przykurczone...no i moze zmieniac ubrania itp i ten efekt nie znika...fajnie jest miec doroslego karla
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania