![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
Siemanko! Mam pytanie jesli chodzi o dodatki... Miałam The Sims 2 samo i tam w pliku DOWNLOANDS miałam dodatki z neta. Teraz jak zainstalowalam The Sims 2 WB to tych dodatków nie ma :con: Co mam zrobić?? Przełożyć je do innego pliku?? Proszę o pomoc i z góry bardzo ale to bardzo dziekuje ! :*
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Po włączeniu gry pojawia Ci sie okienko o dodatkach.Tam pisze że jesli je chcesz mieć to musisz zaznaczyć opcje Włącz Modyfikacje.I po ponownym włączeniu będą!
|
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
No to cos jest nie tak bo sie nie pokazalo a jesli chodzi o wlaczenie tam czegos zmodyfikowanego <czy cos takiego> to to mam wlaczone ale i tak mi nie chodza dodatki ;( No ale dzieki za pomoc nie wiem moze cos sie ruszy z tymi dodatkami w koncu
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
Waniliona Szarlotka, musisz włączyć grę i ją wyłączyć, to może dodatki zaczną Ci działać. ^^
|
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Ech, dobra dzieki jeszcze raz za pomoc ale... jak chodzi o to ze mam wlaczyc i wylaczyc i jeszcze raz to samo to powiem ze wlaczam i wylaczam juz 2 tydzien
![]() No ale jescze raz dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hym...Nie wiem czy pomogę ale w opcjach (jak grasz jakąś rodzinką) jest jakaś taka opcja gdzie wybiera się, czy to okienko (gdzie się wyłancza i włancza dodatki) na się pojawiać czy nie. (uf....nie zdziwię się jeśli ie zrozumiecie
![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Już niedługo będe miała WB, więc mam pytanko: W WB można mieć salon samochodowy. Jeśli nie mam zainstalowanego NŻ to będę mogła mieć taki salon? Czy nie? Z góry dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
AleX nie będziesz mogła miec takiego salonu.
|
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Na wielkanoc mam dostać The Sims 2: Wb (MAM JUŻ KUPIONE)
no więc na dysku C mam zainstalowane simsty lecz znajduje się na nim tylko 1.30 GB no więc czy mogę WB zainstalować na dysku E???? I czy dany sim może przyjść do cukierni jakiegoś sima? |
![]() |
![]() |
#230 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |