|
|
#221 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dotar³o do Polski!!! MAM!!!Mo¿na robiæ ba³wany ,jest Miko³aj!!! I new StRoJe!!! |
|
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nikki : 17.03.2006 - 08:45 |
|
|
|
|
#223 |
|
Guest
|
W³a¶nie przed chwilk± dosta³am ten dodatek
(Zestaw ¦wi±teczny). Zagram pewnie po wigilii bo juz nie zad³ugo rozpoczniemy kolacjê wigilijn± . Bardzo siê ciesze iz kazda gra swiateczna jest bardzo nastrojowa do tych ciep³ych dni. |
|
|
|
#224 |
|
Guest
|
mama mi wijawila zer pod choinke mam zestaw ¦wi±teczny i po wigili..............INSTALKA!!A jutro od rana............GrAnIe!!
ps.Mam pytanko Czy do mikolaja trzeba kupic kominek czy wystarcz± ciacha ¦w.Mikolaja?? Z góry dziêki :* Ostatnio edytowane przez Sacline : 24.12.2005 - 16:09 Powód: ;0 |
|
|
|
#225 |
|
Guest
|
Chba wystarcz± ciacha i choinka.
|
|
|
|
#226 |
|
Guest
|
Ja dzis tez pewnie nie zdaze pograc.
Jeszcze na pasterke na 12:00 ide .. aj |
|
|
|
#227 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#228 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#229 |
|
Guest
|
A ja mam taki problem - gdy chce zainstalowaæ ten dodatek, wyskakuje mi komunikat, ¿e gra The Sims 2 nie jest zainstalowana, a ten dodatek jej wymaga. Mam oryginalne ts2 i oryginalne dodatki do tej gry (zestaw tez), co mam zrobiæ ?
![]() Pomocy ! |
|
|
|
#230 |
|
Guest
|
O rany , nigdy sie nie spotkalam z takim przypadkiem .
Moze sciagalas hacki uszkadzajace gre, moglas sciagnac jakis dodatek z netu ktory okazal sie hackiem, nawet nie umyslnie, zainstaluj Clean Installera, i przeskanuj downloads. Ostatnio edytowane przez Agnes : 25.12.2005 - 14:57 |
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 4 (0 u¿ytkownik(ów) i 4 go¶ci) | |
|
|