|
|
#221 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
To w końcu dobry czy zły?
To może spróbuj zrezygnować z pracy, potem boolPropem poszukać jej jeszcze raz i uczciwie dojść do szczytu? |
|
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Reputacja: 10
|
To też próbowałem i dalej to samo są dwa wyjścia jakie widzę.
1. Usunąć rodzinę 2. kupić i zainstalować nowszy dodatek (mam Double Deluxe i pierwzy raz zastosowałem ten kod i nie mogłem już wysłać sima do pracy mój sim poszedł do pracy w armii i zostałem wylany za złą decyzjęi skorzystałem by przywrócić ten poziom Kupiłem czas wolny i się naprawiło i znowu ten kod wpisałem i już nie mogłem wysłać go do pracy Kupiłem Podróże ale nic trzeba nowszy OŻ. Lepiej nie używać tego kodu. |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Admin Emeryt
|
No wiadomo, że lepiej tego nie używać. Powoduje masę błędów.
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
|
A tylko jak się ustawi poziom bo jak się da przez boolprop na gazetę i pracę dla dorosłych i się wybierze np. Architekt to się nic nie dzieje ale jak ustawisz poziom z 1 powiedzmy na 5 to to już będą kłopoty samochód przyjeżdża po ciebie i pojawia się ikonka idź do pracy i sekundę później już się anuluję
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Admin Emeryt
|
U mnie tak nie jest. Jak ew. ustawię poziom wyższy, gdy sim jest w domu to jest do jakiegoś stopnia awans, potem wraca na to samo stanowisko i tak w kółko. Czyli, że ty musisz naprawdę bardzo dużo tego kodu używać
Ja po reinstalce przyrzekłam sobie, że nie będę używać boolPropa, ale jak widać nie umiem bez niego żyć, aczkolwiek nie używam go za często
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
|
Bo ja stworzyłem nową rodzinie w Weromie i tą często gram i tego kod jest włączony i używam go by schudnąć sima czy też szukam dla niego pracy i przyrzekłem sobie,że będę sobie sam awansował na wyższe stanowiska i ani razu nie zmieniłem bo rodzina w miłowie to moja pierwsza i żal ich usuwać i dodam tylko,że chcę kolejną stworzyć ale domy to masakra.
Sam ten problem rozwiązałem wystarczyło tylko ponownie wprowadzić rodzinę Cytat:
Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 03.08.2009 - 20:11 |
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Admin Emeryt
|
Pierwsze ubranie jest bodajże z CW (nosi się je w karierze Rozrywka)
Drugie natomiast jest z WB i nie mam pojęcia, gdzie można to spotkać (jeśli jednak nie jest z WB to jest z CW i nosi się je w karierze Oceanografia) |
|
|
|
|
|
#228 |
|
|
No tak jeszcze jeszcze nie próbowałem zawodu w karierze rozrywka i oceanografii
Przykro mi Nysia ja nie mam Własnego Biznesu więc to musi być jakiś błąd |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Admin Emeryt
|
Nie to ja przepraszam. Pomyliło mi się. Sprawdziłam i faktycznie oba ubrania oznaczone są CW. Sorki!
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
|
Więc to kombinezon to jest ubranie do kariery oceanografia a rycerz a karierze Rozrywka
rozumie może jak simka Katarzyna Hakiel jak skończę z armią to niech zrobi karierę w Rozrywce. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|