![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
pf, elve mai - to było coś ;_; ale też w sumie przez krótki czas.
a co do simsweb - ta strona i forum miały naprawdę duży potencjał (i nie mówię tego tylko jako jeden z założycieli). szkoda tylko, że ktoś to spieprzył i wszystko zaprzepaścił. ale w sumie dla mnie samego - dobrze się stało ;d |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli tak wspominacie, to może ktoś powie o co chodziło z `podwórkiem` (to chyba był jakiś konkurs) i w jaki sposób była reklamowana strona. może uda mi się coś wykorzystać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Z "Podwórkiem" chodziło o to, że tworzyło się takie jakby miasteczko simowe. Uczestnicy budowali wszystkie potrzebne budynki typu przedszkola, szkoły, jakieś sklepy, także domki do mieszkania.
Potem odbywało się głosowanie, który z projektów jest najfajniejszy ![]() Konkurs organizowała strona thesims.pl, forum nie miało z tym nic wspólnego. Aha, i prace były Maxis only. Jak reklamowało się stronę, pojęcia nie mam. Ja tu trafiłam przez google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
|
![]()
Liv, czy możesz rozwinąć temat Podwórka? Bo to ciekawe. Może uda się wrócić do czegoś `sprawdzonego`.
Te domki itp gdzie się robiło O.o? A były jeszcze jakieś konkursy? Warto by coś zorganizować na stronie. I może powiecie, jak działało TVS? Ostatnio edytowane przez jekyll : 13.06.2010 - 21:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Domki robiło się normalnie w TS2, a potem się je wysyłało na stronkę (czyli wgrywało na serwer), chociaż tego pewna nie jestem. W każdym bądź razie przy takim domku musiała być prezentacja (zdjęcia) i (najczęściej) wywiad z mieszkańcami czy pracownikami w przypadku parceli publicznej.
Na pewno były potem te domki dostępne do ściągnięcia ale nie wiem, czy już w czasie konkursu, czy dopiero po. Chcesz spróbować z przywróceniem tego? Byłoby fajnie ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42864 Tu coś masz o STV (TVS to była telewizja innej stronki- buchnęli nam nazwę czy jakoś tak to wtedy było) Nie wiem, ile dasz radę wywnioskować z tego tematu, więc tak skrótowo: reżyserzy zgłaszali swoje filmy, seriale itd. i z tego robiło się ramówkę na poszczególne dni. Telewizję można było oglądać na stronie theims.pl. Aha, i to nie było tak, że wszystkie filmy sklejone w jeden wielki, tylko dawało się odnośniki do poszczególnych odcinków wgranych już na YT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Reputacja: 15
|
![]()
XD ooo tą telewizje to chyba nawet pamiętam XD
Konkursy to kiedys były niemalże jeen po drugim. Ale i tak najmilej wspominam Błękitne Królestwo. Sie siedziało nawet pare dobrych godzin bawiąc się tam w najlepsze xP
![]() |
![]() |
#227 |
|
![]()
A na czym polegało to królestwo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |