![]() |
#222 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
u mnie mieszkania sa dosyc jasne
tak jesli bedziesz grala na tym samym zapisie miasta i tylko zmienisz aktywna rodzine co do oswiadczyn to nikt sie do nikogo nie przeprowadza. dopiero po slubie. i jesli chcesz zeby ona zamieszkala z tym bogatym simem to po slubie wyswietla sie takie okienko kto sie przeprowadza itp to simke strzalka przenosisz do rodziny sima i nad ta rodzina sima zaznaczasz krzyzykiem ze to bedzie teraz twoja aktywna rodzina. wiem, nie umiem tlumaczyc. |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
dziekuje, juz wszystko wiem
|
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Zastanawiam sie czy je kupić ... Opłaca sie ? Koleżanka mówi że są super , mam tyle kasy ale czym sie różnią od dwójki ?
|
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze jedno pytanie.
Zdjęcia z telefonu komórkowego sima zapisują się w save czy gdzieś na dysku jako plik grafiki? |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Peyer - zdjęcia z telefonu znajdują się w wyposażeniu sima, nie zapisują się nigdzie w formie pliku graficznego jak zwykłe zdjęcia z gry.
Czy wie ktoś może w jaki sposób przygotować potrawę z określonych składników? Mój sim chciał zrobić danie zawierające bodajże Rybę Śmierci (co swoją drogą nie brzmi zbyt rozsądnie ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hmmm odnośnie mieszkania razem, ktoś pisał, że jego Simowie bez ślubu wprowadzali się do siebie, więc chyba się da ? Nie można połączyć rodzin ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|