![]() |
#221 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kenny McCormick, InSim sobie z tym nie radzi, więc nie wiem jak się pozbyć tych pryszczy.
Masz InTeena - zobacz, może tam coś się znajdzie ![]() pati9120, historia zna przypadki samousuwających się maxisowych otoczeń z niewyjaśnionych przyczyn. To tylko moje przypuszczenie. Może ktoś wpadnie na jakiś sensowny pomysł co do tego. Jeśli w niej grałaś, nie będziesz w stanie jej przywrócić (dla pewności możesz zobaczyć czy w folderze Neighborboods jest folder E001 - jeśli nie ma, to prawidłowo, jeśli JEST, możemy przystąpić do skomplikowanej akcji ratowania otoczenia). Jeśli zaś nie grałaś, zajrzyj tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.p...E6#post1409141 Ale po co odzyskiwać okolicę w której się nie gra? Aha, i radziłabym sprawdzić, czy OŻ samo Ci się nie odinstalowało - tak też zdarza się (sama coś takiego przeżyłam). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Witajcie, zdarzyło mi się kilka razy w mojej przygodzie z simami 2, że niektóre meble tj. łóżko czy sofa zmieniają kolor i wyglądają na zniszczone. Co jest tego powodem, czy to błąd gry?
|
![]() |
![]() |
#223 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ostatnio miałem problem (może ktoś go pamięta), że chciałem zrobić z otoczenia przedmieście do Dziwnowa. Oczywiście coś zepsułem i teraz jak chcę dodać do jakiegoś otoczenia przedmieście to mogę dodać tylko Dziwnowo. Skopiowałem plik i obrazek przedmieścia z Miłowa i wkleiłem do mojego otoczenia. Zadziałało, ale! Gdy wybieram parcele z przedmieścia, na które chciałbym pojechać, to nazwy i opisy są w porządku, ale obrazki przedstawiają domki, które kiedyś ściągnąłem i jak pojedzie się na daną parcelę, to jest ona tą ze zdjęcia. Dobrze, że mój sim miał komórkę, bo nie wiem jak bez budki bym z parceli mieszkalnej do domu wrócił. Co mam zrobić, żeby działało mi normalne Przedmieście?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
kalafjor, po pierwsze, nie pisz, że zepsułeś, bo wszystko działa tak jak powinno.
Zrobiłeś kopie zapasowe plików? Jeśli tak, to znajdź folder "D001". Jeśli ich nie masz, rób reinstalkę tego dodatku/ściągnij folder D001 stąd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dzięki, jak zwykle mi pomogłaś.
Skarb! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Jestem ciekawa, czy jest gdzieś kod albo jakiś hack, żeby sim mógł pójść na parcelę publiczną na pieszo (tak jak w Podróżach), ale bez tego dodatku (najlepiej żeby nie były wymagane żadne).
|
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Pomóżcie mi ,bo ja już niewiem, Do nerwicy mnie te simsy doprowadzają,
Zainstalowałam wszystko pięknie nawet sę nie zacinalo,wchodzę w Dziwnowo,a tu zamiast miasta to mam takie siwe tlo ,ten panel niebieski na dole jest normalny,otwarlam więc tworzenie rodziny i wyskakuje czarne tło, a reszta normalna. Tak jakby simy i miasto bylo "za czarną ścianą" Bo gra normalnie funkcjonuje gdyby nie ten szczegół właśnie. Zastanawiam się czy komputer mam nie za slaby: Procesor;ADM Semprom 2500+ 2 GB wolnego miejsca na dysku C (więcej już chyba nie dam rady zwolnić) karta graficzna:ATI Radeon 9550/X1050 Series i najnowsze sterowniki Windows XP. |
![]() |
![]() |
#229 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Btw, KOMUŚ przydałby się firefox
![]() No fakt, komp troszkę słaby, aczkolwiek to coś z kartą graficzną jest nie tak. Jeśli masz stare sterowniki (np. na płytce), przeinstaluj. Btw, parę lat wstecz sama miałam tą kartę graficzną i gra działała dobrze. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2011 - 19:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc ja piszę w imieniu koleżanki. Ja gram już tylko w 3, ale ona postanowiła zainstalować sobie 2 i większość dodatków. Po zainstalowaniu ich nie mogła gry odpalić i na jakimś forum wyczytała, że zrobiła błąd, bo zainstalowała wszystko do jednego folderu. Zaczęła odinstalowywać wszystko, było okeeej, aż doszła do Na studiach. Otóż problem jest taki, że nie może odinstalować tego dodatku. Po kliknięciu na ikonkę po prostu nic się nie dzieje. Nie może też odinstalować podstawki, bo ma zainstalowane dodatki. I rodzi się pytanie- czemu tak się dzieje i jak temu zaradzić ? Dzięki za pomoc. : )
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|