![]() |
#221 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simowie wyglądają jak rodzeństwo. Są do siebie bardzo podobni. Oboje fajnie wystylizowani.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
|
![]()
A dziękuję, co prawda w zamyśle nie mieli być rodzeństwem, ale skoro są podobni
![]() Właśnie taki klimat starałam się utworzyć, więc cieszę się, że wyszło. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
|
![]()
simka wyglada jakby jej ktos przypier*olil patelnia w twarz, ofc bez obrazy
zbyt nisko kaciki ust, same usta za pelne, za maly, drobny nos, nieladne brwi. podobaja mi sie tylko szczegoly - blizna, makijaz, teczowki, stylowa lacznie z fryzura sim jest o niebo i pieklo lepszy, jedyny minus to zbyt szeroko rozstawione oczy i zbyt nisko osadzone brwi - to nadaje jego twarzy zaciety, zbyt zaciety wyraz - poza tym jest super! + prezentacja, podoba mi sie, ale brakuje zblizenia na twarze obojga w CAS'ie |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
|
![]()
Rozumiem wszystkie uwagi i zdaję sobie sprawę, że niektórym ta dwójka może się nie podobać, jednak właśnie te cechy, które wymieniłaś, omego, dla mnie są tym, co charakteryzuje tych simów. Gdyby dziewczynie poprawić usta, facetowi brwi i oczy itd, to staliby się kolejnymi, zwykłymi simami.
Staram się o oryginalność, choć wiem, ze o to trudno w simsach ![]() Ale bardzo dziękuję za komentarz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
|
![]()
Sim bez zarzutu. Podoba mi się.
Simka ma wstrętne, krzaczaste brwi, ale poza tym też mi się podoba. Fajny klimat zdjęć i strojów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
|
![]()
Chociaż coś
![]() Dzięki za komentarze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
|
![]()
Świetne zdjęcia, miło się patrzy na takie ładne i dopracowane foteczki. Co do simów, to widzę, że facet jest w stylu preferowanym przez azjatyckich twórców. Podziwiam, że udało ci się stworzyć takiego sima, mi zupełnie nie wyszło kiedy sama próbowałam coś takiego zrobić. Dale jest fajny w całości i nic bym w nim nie zmieniła, udał ci się. U Yorgh wydaje mi się, że przydałyby się jej cieńsze brwi, nie mam nic do krzaczastych, ale do jej typu urody jakoś niezbyt pasują. I brakuje mi zbliżeń z prawdziwego zdarzenia, przydałyby się, bo na tych fotkach które są, można przede wszystkim zobaczyć jaki ładny pół profil mają twoje simy.
![]() |
#230 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|