![]() |
#221 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ok, no dobra, czaję.. Lediana, zamiast porozmawiać z Klausem i poprosić go o przenocowanie woli brać prysznic wspólnie z obcymi facetami.. Ja tej baby nigdy nie zrozumiem
![]() OGŁOSZENIE! Pilnie poszukujemy szarych komórek na chodzie, byle tanio, bo u Ledy z kasą cienko.. Mam nadzieję, że ta postać w oddali to Klaus i że jeśli tak, to zaraz ją szybko dogoni i choćby siłą zaprowadzi do siebie.. Nie mówiąc o tym, że tak opisałaś stan Lediany, jakby miała zaraz zemdleć, więc powinno mu pójść łatwo ![]() Ehh.. Tak sobie myślę, że ta dziewczyna w ogóle nie jest przystosowana do życia - taka dziewczynka o bardzo małym rozumku ![]() Hmm.. zastanawiam się, co się stało z tym kotem, co go Led wzięła z domu Kevina. Bo chyba go nie zjadła, nie? ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
|
![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lediana mnie denerwuje
![]() Uważam, że są takie sytuację gdzie trzeba schować dume i inne w kieszenie i odezwać się. Teraz widzę jaką jest egoistką. Nie myśli o dziecku, tylko o sobie. Mówi jak to dziecko ma ciężko, użala się nad sobą a gówno robi za przeproszeniem. Nienawidzę takich osób, a spotkać takich co nie miara. Tym człowiekiem będzie Klaus, ale ona oczywiście nic mu nie powie. W chwilę sprawiła, że moja sympatia zmalała do zera.
![]() |
#223 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja też sądzę, że tą postacią będzie Klaus. Myślałem też, iż to może być Kevin, ale myślę, że Led nie biegła by do niego jakby go zobaczyła na ulicy...
Oby w najbliższym czasie nic nie stało się małemu lub małej... ![]() Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
|
![]()
No cóż... na Ledianę brak mi słów... Powinna schować urażoną dumę do kieszeni i odezwać się do Klausa... Sama to powinna zrobić, w końcu jest w ciąży i przede wszystkim musi myśleć nie tylko o sobie...
Kąpiel z obrzydliwymi facetami i spanie przy jakimś nawiewie, na pewno nie sprzyja :/ I gdzie ten instynkt macierzyński, który się podobno tworzy u kobiety w ciąży? Niech ona będzie bardziej odpowiedzialna... Mam nadzieję, że z Kevinem to już zamknięty rozdział. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
A ja myślę, że to będzie ten jej damski bokser, już zapomniałam jak ma na imię
Szkoda mi jej, ale raczej powinna iść do pomocy społecznej, zawsze znajdą jej jakieś lokum, a nie spać z bezdomnymi, to w jakiej sytuacji jest teraz, ma na własne życzenie, ale kota to mi szkoda najbardziej, jak on sobie poradzi w zimę? Kot chowany w domu może nie przetrwać ![]() Czekam na więcej o kocie, bo ona już mnie wkurza. Trzeci miesiąc ciąży! ech
![]() |
#227 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |