![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
"Młode uczucie" odc. 2
Nazajutrz (mam nadzieje że nie zrobiłam błędu ort.) Marcin (tata Maćka) wypytywał swego syna gdzie był wczoraj na obiedzie. - U naszych sąsiadów, tato. A dokładniej sąsiadek. Tam obok mieszka Gosia, moja koleżanka z klasy, i jej mama. Pani Ewelina bardzo dobrze gotuje. - Widziałem tą naszą sąsiadkę. Ładna. Ona ma narzeczonego, tak? - Tak. To ja już lece do szkoły! Pa! ![]() A w domu Gosi... ![]() - Mamo? Co się wczoraj stało, że potem płakałaś?? - Rozstałam się z Lukiem... Ale to nie ważne! Leć już do szkoły! ![]() - Cześć Maciek! - O! Cześć! Która godzina? - Dopiero 6.50 . Wpadłam pogadać. - O.K. ![]() DDłłłłłuuuuuuuggggggooooo gadali... 3 godziny później. ![]() - Hymm... to chyba tan tata Maćka... Trzeba się zapoznać! - Myślała w duchu Ewelin. ![]() Ewelina kupiła czekoladki i poszła zanieść je Marcinowi. ![]() Marcin był bardzo miły. Po krótkiej rozmowie zaprosił Ewelin do środka. ![]() Maciek i Gosia zdążyli już wrócić ze szkoły. - Słuchaj Gosia. Jesteś najładniejszą i najfajniejszą dziewczyną w klasie... Zostaniesz... Znaczy, czy będziesz moją dziewczyną ![]() - Eee... Chyba tak... TAK ![]() ![]() - Musze już iść do domu. Mama pewnie czeka z obiadem. ![]() - Czekaj! A pójdziesz ze mną na dyskotekę? - Nom! ![]() Tym czasem w domu Maćka... ![]() Ekhę! BEZ KOMENTARZA! ![]() (no, nareszcie skończyli! ![]() ![]() Nagle od pokoju wbiegł Maciek i... ![]() ... Marcin i Ewelin zerwali się na równe nogi. |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
No teraz kolej na mnie,jutro moje nowe fostory!TAk fostory to pewien romsns Młodego Sima z Piekną Kurą domową,mezatką i matką.Dowiecie sie wszystkiego jutro.!
|
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
gdzie moge znalesc jak sie robi fotostory :ph34r:
|
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Quicksilver nie ma zadnej instrukcji do tego po prostu wymyslasz historie i robisz zdjatka w grze i potem wszystko w temacie wklejasz :lol:
|
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
(MoJe SkRoMnE fOtOsToRy ^_^ )
"W kręgu marzeń" ODCINEK 1 Emilia Wolf, mieszka w Centrum Sim City ze swoją młodszą siostrą Oliwią. Musi się nią opiekować, ponieważ rodzice zginęli w katastrofie samolotowej. Od tego czasu panicznie boi się latania samolotami. Żyje w sąsiedztwie ze swoją najlepszą i jedyną przyjaciółką, Kamilą. Odwiedzają się codziennie, a gdy Emilia ma spotkanie w sprawie pracy, zostawia Oliwię u Kamili. Wciąż szuka pracy, a ponieważ nie ma pełnego wykształcenia, rzadko zdarza się dobra oferta. Tymczasem w domu Emilii... - Nikt jeszcze nie dzwonił... - Spokojnie, napewno ktoś się odezwie - pocieszała ją siostra - Trochę cierpliwości! - O! Jest! - krzyknęła Emilia i rzuciła się do słuchawki - Ha-halo? - Dzień dobry. Czy to pani Emilia Wolf? - Tak, to ja. Pani w sprawie pracy? - Owszem. Mam dla pani propozycję. - Proszę mówić. - Chodzi nam o sprzątaczkę. - Przykro mi, ale mam alergię na kurz i pyłki. - W takim razie mi przykro również. Żegnam. Emilia się zdenerwowała, zaczęła krzyczeć do słuchawki, ale to i tak nie pomogło. Opadła na kanapę. Chciało jej się płakać. Oliwia podeszła i usiadła koło niej. Nagle Emilia się zerwała. - Idź spać. Przecież rano jedziesz na kolonię. Oliwia bez słowa powędrowała do swojego pokoju. Emilia została sama w salonie. Czuła się fatalnie. Postanowiła wziąć kąpiel... ...i iść spać. ODCINEK 2 Nazajutrz Oliwii już nie było. Emilia postanowiła pojechać do przyjaciółki. - Hej, co u ciebie? - Nie najlepiej. Nie mogę sobie znaleźć pracy. - Nie przejmuj się zbytnio. Są wakacje! Może też się gdzieś wybierzemy? - Chętnie, ale wiesz... może jak znajdę ofertę... - Przestań! Chcesz siedzieć w domu, przy komputerze, zamiast wygrzewać się na plaży? Nie rozumiem cię. - I nie zrozumiesz. Pójdę już. - Przecież dopiero co weszłaś! Wyszła. "Muszę wypocząć. Poznać kogoś" - pomyślała. Pojechała do miasta. ODCINEK 3 - Sushi! Świetnie! Emilia podeszła do stoiska. Zamówiła sushi i usiadła przy stoliku. przyglądała się wieczornej krzątaninie na ulicy. Spojrzała na zegarek. Było późno. Wracając do domu, napotkała bardzo przystojnego chłopaka. On, spojrzawszy na nią, od razu do niej podszedł i zagadał. Bardzo się sobie spodobali, więc Emilia zaprosiła go do siebie. Zrobiła kolację. Były krewetki w cytrynach i martini. Dowiedziała się, że też mieszka w Sim City, ale dopiero co się wprowadził. Wie również, że na imię mu Maciek. - Czym się zajmujesz? - zapytał. - Wychowuję młodszą siostrę i... poszukuję pracy. - Znalazłaś już coś dla siebie? - spytał zaciekawiony. - Nie. - To świetnie! Znaczy... mam dla ciebie ofertę. - Naprawdę? - Pracuj u mnie. W mojej firmie. Brakuje nam sekretarek. - Naprawdę mogę? Boże, dziękuję Ci! - Nie Boże, tylko Maciek. :lol: - Tak, dziękuję Ci. I poszedł. Emilia uradowana, poszła od razu spać. ODCINEK 4 Emilia nie mogła spać. Ciągle myślała o Maćku. Wreszcie, rano, mogła wstać i pójść do nowej pracy. Firma, wydawała się bardzo duża, jednak wcale taka nie była. Emilia zajęła swoje stanowisko. Poznała, gdzie ma siedzieć, gdyż na biurku leżał bukiet róż i kartka z napisem: "Emilka". Maciek od razu zauważył ją przez szklane drzwi biura i podszedł. - Cześć. - Cześć. - I jak? - Dobrze. - To wspaniale. ODCINEK 5 I tak mijał czas. Jakieś trzy tygodnie później, Maciek przesłał ze swojego biura e-maila do biurka Emilii. Emilia otworzyła go, pisało tam "KOCHAM CIĘ". Odpisała "JA CIEBIE TEŻ". Maciek napisał "WYJDZIESZ ZA MNIE?". Emilia momentalnie wbiegła do biura Maćka i krzyknęła "TAK!". Maciek wstał, uśmiechnął się i pocałował ją w usta. Na ich ślubie nie było wielu gości. Tylko rodzina i najlepsi przyjaciele, czyli Oliwia, Kamila i rodzice Maćka. Młoda para postanowiła, że będą się opiekować Oliwią do końca jej młodych lat, aż się wyprowadzi. Odtąd żyli długo i szczęśliwie, a marzenie Emilii nareszcie się spełniło. |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
już niedługo bedziecie mogli przeczytać moje nowe fotostory o wakacyjnej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Chciałabym was zapoznać z bohaterami mojego serialu, ale niewiem ja wkleic zdjęcia. Uroczyście przysięgam nie zrobić z tego "Brazylijskiej telenoweli". Zakończenie będzie takie sobie. Mam gotowych już 7 odcinków właśnie pracuje nad 8. Mam na oku świetny temat na kolejny serrial.
|
![]() |
#229 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#230 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też opracowałam już 2 odcinki histori.Będzie to o simce,która za pewnym dziwnym zbiegiem okoliczności stała się z wielkiej fajtłapy osobą wręcz idealną.Do tego strasznie często korzysta z czarów i zbiera amulety.A reszty się dowiecie,jak jeszcze dopracuję moje story.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|