![]() |
#2371 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak sie zastanawialem przez chwile czemu nie ma strojow kapielowych. Potem przypomnialem sobie o braku basenow. Mozecie wyobrazic sobie moja parszywa mine.
![]()
|
![]() |
#2372 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja się jakoś do tych braków pewno przyzwyczaję i będę się cieszyła z gry. Ja kupię 4 bo możliwe że, ona nie będzie mi się ciąć i wywalać mnie. Mam sentyment do 2 więc 4 będzie idealną częścią która na pewno będzie mi 2 przypominać.
![]() |
#2373 |
|
![]()
Witajcie.
Dawno mnie tu nie było, a komentarzy dużo się nagromadziło. Przez ten cały czas byłam mega zajeta ale wchodziłam na rózne strony o simsach by móc śledzic wszelkiego rodzaju nowinki. Czasem poczytałam troche komentarzy tutaj od czasu kiedy ostatni raz sie tu udzielalam ale uznałam, że nie ma to najmniejszego sensu. Dlaczego? Bo gdybym chciała na każdy odpowiedziec, sprostować coś to wyszła by z tego książka chyba. A ja mam tendencje do długiego odpowiadania na coś zazwyczaj. Co do gry - zdziwił mnie fakt braku małych dzieci. Dziwnie będzie to wyglądać kiedy niemowle stanie się dzieckiem.. ale oby to zmienili jak najszybciej po premierze. Chcialabym mieć rodzine, w której z niemowlaka urosnie malec, którego bede mogła uczyć chodzić i mówić. Szczególnie kiedy bede chciała nagrywać na YT odcinki z ts4. Ciekawi mnie ile im to zajmie czasu po premierze gry żeby dodac grupe małego dziecka. Do basenów przywykne. I tak rzadko sie moi simowie w nich kąpali. Wiec nie robi mi to takiej wielkiej różnicy. Przyszło demo a ja niestety go nie dostałam. Troche nie fair postąpili z tym. Mogli dać wszystkim użytkownikom origin. No nic..trzeba poczekać. Śmieszy mnie fakt jak widze ze ktoś nie kupi gry bo w demo nie ma ss na klawiszu C. xd luuudzie, nie wygłupiajcie sie. To tylko demo a nie cała gra. Ogólnie według mnie simy wyglądają świetnie i już nie mogę sie doczekac gry. Wcześniej twierdziłam ze kupie ten zestaw z książką i innymi pierdołami ale teraz uznałam ze wystarczy mi tylko podstawka. Po co mi książki w ktorych bedzie to co z pewnością już dawno wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
|
![]()
Widzialam obnizke na The Sims 3 i dodatki w Origin. Rozszerzenia kosztuja nawet 18 zlotych, a akcesoria 10 zl. Kilka nowszych dodatkow jest za 30 zlotych. Oferta bardzo atrakcyjna, ale ja juz odlozylam kase, ktora bede inwestowac w czworke, by byc na biezaco z seria. Trojka znika juz z empiku tak jak kiedys dwojka, nic juz szczegolnie mnie nie ciagnie do tej odslony. Mam podstawke i pewnie z dodatkami bylaby lepsza, ale odpuszcze sobie. Poza tym lubie miec gry w wersji pudelkowej, a Origin mi tego nie da. To nie tak, ze nie jestem fanka, po prostu nie jestem az taka maniaczka. Zbiore kolekcje czworki jesli podstawa bedzie dobra. Dwojka z dodatkami, podstawa trojki, a teraz przyjdzie pora na zbieranie czworki- tak jest dla mnie dobrze. Licze tylko na to, ze rozgrywka w czworce, bedzie rownie dobra jak ten szumny i dumny CAS, bo fajne tworzenie Sima to nie wszystko. Serio, jest juz 14 tys. rodzin w galerii czworki? Kreatywnosc i zapal fanow Simsow zawsze mi sie bardzo podobaly. Co do wersji czworki jaka planuje zakupic, to chcialabym wersje premium.
Ostatnio edytowane przez Piwusia : 12.07.2014 - 08:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
|
![]()
Kavoweciastko - tu nie chodzi o to, że Caesum TS4 nie kupi, bo nie ma robienia zdjęć pod "C". Caseum jest w ogóle przeciwny TS4, a jego post po prostu był żartobliwym przypomnieniem tego, jak tu, na tym forum, ludzie oburzali się, że z powodu braku basenów/małych dzieci nie kupią gry, bo zabierają coś, co jest od początku (lub co najmniej od TS2) serii.
Co do dema - skoro już nawet na tym forum wspomniano, że demo dostała osoba, która NIC nie ma do czynienia z Simsami (pamiętam, że obejrzał to demo i stwierdził, że to gra dla dziewczynek ![]() Ja tylko mam nadzieję, że nie okaże się, że okrojone demo = brak innych grup wiekowych, a nie brak części rzeczy (po co w ogóle mieli by tak ograniczać? Niespodzianki jakieś mają w zanadrzu? O.o ) Co do małych dzieci - nie sądzę, żeby szybko je dodali. Skoro stwierdzili (zakładam, że przy niemowlakach za dużo animacji nie ma), że dla 5 grup wiekowych (a raczej dla dwóch, bo nastolatki, dorośli i emeryci mają podobny wzrost), potrzebowali zrobić 300 animacji i jeszcze 200 czegoś, to zanim dodadzą małe dzieci, to kolejne jakieś 100 animacji dojdzie i 50 czegoś. A jak nam grupa udowadnia - to nie takie hop-siup dla nich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
|
![]()
Niestety... Brak małych dzieci to minus nie do wybaczenia. Co do wzrostu, to to, że cztery grupy wiekowe: nastolatkowie, młodzi dorośli, dorośli i emeryci mają ten sam wzrost wynika z lenistwa twórców. Nie da się tego inaczej wytłumaczyć. Widać, że ta gra będzie inna niż pozostałe części serii, może faktycznie lepsza w pewnych aspektach, ale pewne braki będą zauważalne. Nie chcę mówić, że na dzień dzisiejszy wygląda na to, że gra ma więcej wad niż zalet, bo w całokształcie podoba mi się i chcę z nią kontynuować moją przygodę z Simsami. Gdybym zbierała trójkę, wtedy gdy była ona na topie i ją polubiła, to pewnie nie kupiłabym czwórki, a tak sprawa wygląda inaczej. Kupno czwórki w dniu premiery, albo zaraz po niej będzie dla mnie czymś świetnym, dlatego na razie powstrzymuję się od uprzedzeń względem najnowszej odsłony. Ach z tym demo... Nie liczę na to, że je dostanę przedterminowo, paskudnie to twórcy rozwiązali, ale już nie ma co się powtarzać bo niczego to nie zmieni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
|
![]()
Świetny filmik Madzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2379 |
|
![]()
Ginsei - A, ok, jeśli to bylo zartobliwe to przepraszam, najwyraźniej coś slabo mysle tak z samego rana :p co do origina - owszem, dostały demo osoby, które simsów nie lubią i w nie nie grają. Ja na origin mam może ze trzy gry, ale niestety demo simsów nie dostałam. Ubolewam nad tym, no ale cóz.. Skreca mnie aż jak widze te wszystkie filmy na YT z demo. Najwyzej poczekam, trudno sie mówi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
|
![]()
Eris - co do tego "równego" wzrostu kilku grup wiekowych to mam nadzieję, że jest to spowodowane tylko tym, że dzięki temu będziemy mogli nawiązywać romanse pomiędzy tymi wszystkimi grupami wiekowymi. Wiem, że to nie etyczne żeby nastolatka zadawała się z emerytem, ale kurcze.. Ile w dzisiejszych czasach jest takich związków? Wiem, że ktoś już mówił, że raczej nie będzie takich możliwości.., ale cóż - za marzenia nie karają
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|