![]() |
#2382 |
Reputacja: 10
|
![]()
po powiersze nie pisz posta pod postem, po drugie te zdjęcia były pare stron temu....
Mnie sie ten jednorożec nie podoba i na bank nie bede nim grać. Tak jak Anie napisała jest zbyt bajkowy i dziecinny...
![]() |
#2383 |
|
![]()
Jeśli w moim mieście będzie ten ze zwiastuna to będę happy, ale jak będzie ten ze zdjęć, to się zastrzelę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
|
![]()
ja jednorożcem też grać nie będę gdyż staram sie żeby moja gra była realistyczna wyrzekam się wszelkich nagród, wampirów itp. poprostu lubie takie naturalne życie.
Gre kupie oczywiście dla piesków i kociaków, ale konikami też nie pogardze ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja na pewno będę grała jednorożcem bo zwykłe życie jest nudne ja lubię grać np wampirami i kupować moim simom nagrody za punkty szczęścia życiowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
|
![]()
jednorożec jest paskudny.... ale może tylko tak wygląda z perspektywy, bo tamten ze zwiastuna jest całkiem całkiem. ja osobiście wole 'normalne' zwierzęta, jakoś nie lubię kiedy są kolorowe i świecące. ale napewno wypróbuję grę jednorożcem.
![]() |
#2387 |
|
![]()
A ja troszkę zmienię temat. Osobiście szkoda, że ea stworzyło tak niewiele dzikich zwierząt. Szopy i jelenie to trochę dla mnie za mało. No i żałuje, że nie będzie można ich oswoić.
Po drugie, jestem ciekawa, gdzie będzie można spotkać dzikie konie (no, bo przecież nie w centrum miasta), a ze zwiastunów i transmisji ea ta mieścina zdaje się strasznie zatłoczona. Wszędzie są jakieś domy lub parcele, a nigdzie nie ma zbyt dużo "dzikiej" natury. Poza tym (i obym się tylko myliła) miasto nie wydaje się jakieś specjalnie duże, a wręcz odwrotnie. Jeżeli będzie się chciało w nim upchnąć jakieś np. kluby z TS3: Po Zmroku i budynki z Kariery, to wydaje mi się, że zabraknie tam miejsca na zwykłe domki : )
![]() |
#2388 |
Guest
|
![]()
Justinea, myslę tak samo jak pierwszy raz zobaczyłem to miasto to bardzo mi się spodobało, ale widać, że jest w nim za mało miejsca i wolnych przestrzeni, dzikie konie żyją w stadach i nawet na zwiastunie były w grupie, więc nie wiem gdzie te dzikie zwierzęta będą występowały, liczę na jakieś duże łąki to może tam mogłyby te konie 'żyć', oczywiście z dala od miasta
|
![]() |
![]() |
#2389 |
|
![]()
trafna uwaga.. ale znając życie to nie będzie tak ładnie i pięknie, tylko konie pewnie będą biegać pojedynczo.
![]() |
#2390 |
Guest
|
![]()
Pewnie tak, ale zawsze można mieć nadzieję
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|