|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kędziorek - czyli mlody dorosly nie bedzie mogl byc z doroslym?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Będzie mógł
![]() edit: Jeśli ktoś ma ochotę "pomacać" w demie Bellę, to jest ona udostępniona w Galerii ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 12.07.2014 - 15:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Kiedy juz wszyscy uzyskamy dostep do demo to bedzie na pewno jeszcze wiecej swietnych zdjec Simow na tym forum. Ja w kazdym razie na pewno wrzuce tutaj stworzonycg przez siebie Simow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wiem, ze to nie ten temat, ale mozemy sie pododawac na tym Originie jak juz mamy tyle kont. Moze sie bedzie przyjemniej gralo. (Przepraszam za zly temat, ale nie wiem gdzie z tym isc)
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
a moglibyście pokazać jakie są fryzury, ubrania, dodatki? :> Z góry dziekuje :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
mystically_mad, już wcześniej osoby wstawiły linki ze zdjęciami na których był przegląd wszystkich fryzur, ubrań, dodatków i makijaży w demo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dostał ktoś dzisiaj demo?
(Deer, dobry pomysł)
![]() |
#9 |
|
![]()
Przeglądałam trochę Galerię i jestem pod wrażeniem, niektórzy simowie są naprawdę niesamowici, a to przecież tylko demo. Co to będzie jak będzie pełna gra, dodatki, o CC już nie mówiąc. Jak tak patrzę, to prawie przez cały czas jest +/- 500 osób grających aktualnie w demo. Liczba rodzin w Galerii przekroczyła już dwadzieścia tysięcy.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Też bym sobie potworzyła Simów... Zazdroszczę posiadaczom tego Dema. U mnie nadal nic. Miałam nadzieję, że skoro mam prawie wszystko do TS3, wszystko zainstalowane, konto Origina od dawna, do tego kiedyś byłam moderatorką na oficjalnym forum, no to może dostanę prędzej Demo... no ale nic z tego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|