|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja znam kod na blizniaki i DZIALOA ON . Njapierw trzeba miec dodatek wlasny biznes bo bez tego dodatku kod nie zadziala. Jesli ma ktos dodatek wlasny biznes to moze napsac kod FORCETWINS . i wpisac ten kod mozecie nawet gdy ona jest juz w ciazy czy jak urosnie jej pierwsyz raz brzuch czy drugi to nie ma roznicy.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ja znam kod ktory dziala na blizniaki ale trzeba miec dodatek wlasny biznes. Ten kod sie wlacza nawet gdy ona jest juz w ciazy i obojetnie ile razy chcecie go wlaczyc
A ten kod to forcetwins |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Sposób jest na bliźniaki taki : wpisujecie kod boolprop... i kilkacie shiftem na simkie kiedy jest juz w ciazy . kilkacie i klikacie 'więciej' i na koncu jest pasek z napisem "debug [czy cos takiego] --force twins" kilkacie to i jak sie juz urodzi dzieko o beda blizniaki . sorki ze tak dziwnie wytumaczylam ale nie jestem w tym dorbra .
|
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Też tak miałam. Pomogło dopiero zainstalowanie InTeenimatera i błyskawiczny poród (natychmiast)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
:[
Nie mam miejsca na kompie, zeby cokolwiek jeszcze instalować. I zapewne najpierw bym wszystkich simów pozabijała, zanim bym się nauczyła tym obsługiwać. Wywalam hack. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mój sprawdzony sprawdzony sposób na bliźniaki to kod "Forcetwins"(na pewno zadziała). Ale w jednej rodzinie pokoleniowej zawsze rodzą mi się bliźniaki bez żadnej mojej interwencji, to mama uważa że to jest problem genetyczny
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Heh... U mnie było identycznie. Nie dość, że Natasza miała skurcze przed porodowe (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ktoś napomknął, że trzeba jeść tylko spaghetti i ciasteczka ,ale to nieprawda. Ja swoją zjadłam spaghetti dwa razy i być może raz ciasteczka, a inne posiłki, to coś typu naleśniki, płatki itd... A jednak bliźniaki się urodziły. I lepiej jest ten raz czy dwa zjeść to danie niż robić to kodem, bo mogłoby coś nie wyjść, albo pomieszać w grze. Naturalnie lepiej. (Ale bliźniaki to niefajna sprawa, kiedy się jeszcze ma mały dom...)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przeważnie to dziewczynki Mi się rodzą^^
Ale jak już będzie chłopiec, to myślę dwie godziny (to w przenośni) nad imieniem. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja jakoś nie wierzę w te wszystkie sposoby na rodzenie się bliźniaków. Jest jeden pewny sposób, mianowicie rozdzielić tak punkty aspiracji życiowej, aby mieć 80% szansy na bliźniaki (ale u mnie i to nie zadziałało).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |