|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest najlepszy wiek u simów? | |||
Bobas |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 5.62% |
Dziecko |
20 | 2.68% |
Nastolatek |
281 | 37.62% |
Dorosły |
378 | 50.60% |
Staruszek |
11 | 1.47% |
Młody dorosły |
15 | 2.01% |
Głosujących: 747. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
Szczerze powiedziawszy nie wiem którą grupę lubię, ale na pewno emeryci mnie wkurzają... xD
Chodzą jak kaczki(ew. kobiety w ciąży) i strasznie szybko spada im pęcherz. W dodatku nigdy nie umiem stwierdzić kiedy mają umrzeć(to od aspiracji chyba zależy, nie?) i mnie zaskakują. |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczur - dokładnie, to zależy od aspiracji. Im wyższa, tym dłużej żyją. A jeśli już mowa o tym pęcherzu: Grałam dzisiaj rodzinką Próchno i ta Karolina mi się przeziębiła. Co chwila spadał jej pęcherz. Zaraz po wyjściu z toalety, znów miała pół(!) paska zżartego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
Głosik oddałam na nastolatków. Stała sympatia, wymykanie sie w nocy...
Potem dorośli. No cóż... Życie toczy koło... xD No i... zwierzaki (xD ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
Najbardziej lubię grać bobasami
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Dorosły - Najleszy i najwięcej możliwości
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Ja wybrałałam odpowiedź ''dorosły'' bo on właśnie wtedy sim ma najwięcej możiwości
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
Dorosły z pewnością :-)
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jeżeli jednak masz na myśli taką prawdziwą ucieczkę z domu, nastolatek musi mieć złe kontakty ze wszystkimi domownikami i dostawać niskie stopnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
Bobas - bardzo fajny wiek, ale za krótki. Nigdy mi się nie udało nauczyć bobasa mówienia, chodzenia i załatwiania potrzeb w nocniku. Zawsze tylko jedną, ewentualnie dwie z tych rzeczy.
Dziecko - Nie podoba mi się. Najgorzej ze szkołą i pracą domową. Nie wyrabiam się, bo nietrudno o 2 i opiekę społeczną ;p Ale poza tym dziecko niespecjalnie mnie interesuje. Nastolatek - Najciekawszy wiek. Luz ze szkołą (przynajmniej u mnie), przyjaźnie, problemy miłosne, ucieczki z domu, trądzik.... Dorosły - Najlepszy wiek. Uwielbiam zdrady, śluby, te wszystkie bara-bara, ciążę, narodziny itd... ;p Najwięcej możliwości. Emeryt - Dość fajny wiek, tylko wg. mnie trochę za długi. Sim nie musi pracować, dostaje emeryturę i spokój. ;p |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Studenci ofc xD ale gdzie Oni są ? O.o ;p
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|