|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię:
Kodów, bo psuje całą zabawę, którą daję ta gra. Instalować simsów. Czekać aż wczytuje otoczenie lub rodzinę. Tworzyć idealnych simów. (nie ma idealnych ludzi) Gdy, muszę dzwonić po opiekunkę. Dzwonić po ogrodnika i sprzątaczkę. (simowie mają ręcę i nogi, prawda?) Cały czas zmieniać rodziny, to przesada, żeby co pół godziny ją zmieniać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja tak jak wszyscy nie znoszę wstawiać mebli do mieszkania(domu).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja jeszcze nie lubię używać kodów i nie lubię zmieniać co chwila rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Heh. Nie znoszę umeblowywać domów, wychodzić gdzieś (bo zawsze się ładuje, i jak się wraca też się ładuje),
płacić rachunków, grać w nocy (bo nie jest fajnie :>) i uczyć małych dzieci chodzić itp. Tym bardziej, kiedy jest ich np. 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie lubie:
* wybierania jednej z opcji karty szczęścia, nigdy nie udaje mi sie dobrze trafić a w dodatku raz jeden sim przez to wyleciał trzy razy z pracy. Teraz wybieram "ignoruj" * spełniać celu życiowego typu: mieć 20 najlepszych przyjaciół, mieć 6 wnucząt itp. * jeździć na zakupy * zdoywać 10 poziomu umięjętności |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie lubię: zdobywać umiejętności, uczyć małych dzieci i szukać przyjaciół do praczy (jakim prawem oni w ogóle są potrzebni?). Na MTS jest na to hack, ale robi błąd- simy na pół wychodzą z kołdry podczas spania, lub wchodzą w wyrko (nie polecam)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie lubię:
- zaspokajania głodu i energii ; p - urządzania imprez (ostatnio było "może być" o.O) - pragnień życiowych osiągnięcia szczytu takiej pracy, która jest słabo płatna - gdy dziecko ma beznadziejne potrzeby, lekcje nieodrobione i trzeba tak, chwilę gra, chwilę lekcje i tak w kółko =.= - interakcji ze zwierzętami, ciągle się ustawiają, przełażą w inny kąt.. xd Ostatnio edytowane przez Gr0sik : 06.05.2012 - 09:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie lubię ogarniać ogrodu i dzwonić do przyjaciół, z którym wskaźnik jest 50. Chodzi o to, że oni dzwonią, chce od razu oddzwonić, a ich w domu nie ma. Nie mam nic przeciwko nauczaniu małych dzieci podstawowych umiejętności, Mleko Mądrości i jazda, wszystko w jeden dzień załatwione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie lubię budować domów i ich meblować (xD) bo to jest strasznie nudne i zaraz po zbudowaniu bryły zapał mi opada i kończy się tym, że rodzinka ląduje w maxisowym domku.
Nie lubie też zdobywania przyjaciół potrzebnych do pracy :>
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nienawidzę:
sąsiadów, którzy przychodzą po przeprowadzce małych dzieci jak wylewają wodę z kibla dyrektorów, bo zawsze oceniają mi obiad na parę punktów ucieczek nastolatków lub zwierząt studentów, którzy wykręcają numery oraz zaczepiają cię innych simów, którzy chcą cię za wszelką cenę powitać nieudolnych kasjerów ( tylko we własnym biznesie, w czyjejś firmie) obcych zwierząt wchodzących lub kręcących się wokół mojej parceli. Najbardziej nie lubię MROCZNEGO KOSIARZA. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|