![]() |
#232 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
a MÓJ PROBLEM:
PRÓBUJĘ WŁĄCZYĆ SIMSY, ŻEBY ROBIC WRESZCIE KOLEJNY ODCINEK MOJEGO FS, ALE NIESTETY, GDY TYLKO WYBIORĘ OTOCZENIE I RODZINKĘ W KTÓRJ CHCE GFRAĆ....ALBO SIE ŁADUJE PRZEZ PÓŁ GODZINY AŻ WRESZCIE KOMP SIE WYLACZA, ALBO WLĄCZA SIE, ALE NIE MOGE STEROWAC SIMAMI I CALY CZAS JEST PAUZA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#234 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sprawdź dodatki z netu taki temat z programem do sprawdzania szkodliwych dodatków był w poradnikach. Spróbuj tez reinstal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Kladziu, a gdzie dokładnie???? Nuie hcce stracić moich rodzin przez głupią reinstalke. prosze, powiedz gdzie dokladnie jest ten poradnik....albo napisz mi na GG....
|
![]() |
![]() |
#236 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
HELP MY ;( :1smutny:
KIedy wejdę do miłowa lub do przedmieścia albo na jakąś uczelnie to NIE MA MOICH simów !! Których zbudowałam !! Np. w miłowie miałam swoją rodzinkę M. i chciałam na nią wejść i nie ma ich !! TYLKO JEST ICH DOMEK !! CZEMU ?! Rodziny Ćwir lub BIedak i innych nie mam !! TYLKO ICH DOMKI CZEMU ?? ;( :1smutny: |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mi poda przwdziwy link do pobrania pacha do karaoke?
|
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Mam pewne pytanie:
Mam Simów, a NŻ jeszcze nie. Jeśli zainstaluję NŻ, to jak będę mogła ustawić tym starym Simom "Co kręci/odrzuca" ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |