|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja gre Sims 2 Double Deluxe (Nocne Życie + dodatek z akcesoriami improezowymi) kupiłam dość późno po wydaniu gry. Chyba około 2 lat. Opłacało się czekać bo z tego co pamiętam cena za jaką kupiłam double deluxe była dużo niższa niż początkowa. Później zaczełam kupować minidodatki były to: szyk i elegancja oraz meble IKEA. Dopiero dwa miesiące temu kupiłam nowy dodatek Cztery Pory Roku (40 zł !!) i zaczęłam grać od nowa
. Ta gra się nigdy nie znudzi. Można robić przerwy ale zawsze się do niej wraca
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
Moim pierwszym dodatkiem były 4 Pory Roku, za niecały miesiąc Nocne Życie, następnie Na Studiach (kupiłem z allegro za grosze
) i Osiedlowe Życie. Co ciekawe na początku zbierałem 3 i mam wszystko do trojki, oprócz Miejskiego Życia. Ale 3 jest głupia, i mi sie nie podoba...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Mój pierwszy dodatek to Podróże. Ale wcześniaj dużo grałam u kuzynki w Zwierzaki.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 16
|
Moim pierwszym dodatkiem było Na Studiach. Ponieważ wcześniej już grałem w simsy koleżanki, to tata pozwolił mi oprócz podstawy wziąć jeszcze jakiś dodatek. W tesco były tylko Na Studiach i Nocne Życie. Nie wiedziałem, który wybrać i zapytałem się taty. On widząc nazwę Nocne Życie od razu wybrał Na Studiach. ;DD
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
A moim pierwszym dodatkiem były zwierzaki.
|
|
|
#6 |
|
|
Moim pierwszym dodatkiem były zwierzaki
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Jeśli nie liczyć mojego pierwszego zakupu z serii The Sims (mianowicie Historii..), przygodę z "dwójką" zaczęłam od Double Deluxe
.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Mój pierwszy dodatek to The SIms 2 Na Studiach, a moje pierwsze Akcesoria to The Sims 2 Młodzieżowy Styl, które miałam przed zakupem The Sims 2
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Pierwszym dodatkiem jaki miałem było nocne życie
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Moim pierwszym dodatkiem były Cztery pory roku. Bardzo lubię ten dodatek, gdyż wprowadza wiele zmian do życia Simów. Nowe pragnienia, obawy, meble, klub ogrodników, możliwość hodowli roślin itd ;]
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|