![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
Jestem, przeczytałam, nareszcie odcinek, i ... <uściskuje scarlett za to, że zostawiła furtkę na kontynuację, bo nie wie co by ze sobą zrobiła jakby nie było>. Tak właśnie czułam, że Maxiu weźmie się za Kate, a to amant jeden no ... wszystkie musiał obskoczyć, za to Mea tak jakoś wypiękniała, w ogóle odcinek jak zawsze świetny, co tu dużo gadać chylę czoła. Jeśli chodzi o całość Twej twórczości, to chyba znasz moje zdanie, zaliczam Twoje FS do najlepszych, z wielką przyjemnością się je czytało i sama widziałaś jakie emocje budziło. Mam też nadzieję, że w kontynuacji pojawi się, równie piękny i zuyy jak Albert, wampir
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki Wam:*
Niepokorna, kurka..... nie wiem, rozwaliłaś mnie tym ![]() ![]() Edit: Ktoś tu rozsiewa Nie Do Końca Potwierdzone Plotki... ![]() Ostatnio edytowane przez scarlett : 14.11.2008 - 22:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dobry odcinek
![]() Cieszę się, że planujesz kontynuację ![]() Max... No cóż, zabrał się za Kate. Muszę przyznać, że nie spodziewałam się tego. Zdrajca! Co będzie ze mną?! Menda, wszystkie musi obskoczyć ![]() Fajny przent John dostał od Maxa. ![]() ![]() Ogólnie niewiele się działo, więc nie wiem, co jeszcze napisać... Natomiast jeśli chodzi o Twoją radosną Twórczość, to chyba znasz moje zdanie na ten temat. Bardzo mi się podoba i lubię czytać Twoje FS'y. W tym postaci są bardzo wyraziste. ![]() Było kilka błędów, chyba głównie literówek, ale nie tylko. Call się tym zajmie. Ja już dawno przestałam zadręczać tym ludzi. ![]() W takim razie czekamy z niecierpliwością na dalsze losy Twoich bohaterów ![]()
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
No tak...
Chętnie odpuściłabym literówki i inne błędy, ale znasz moje zdanie na ten temat: takie FS zasługuje na to żeby być absolutnie perfekcyjne pod każdym względem - treści i zdjęć w ich doskonałości poprawiać nie trzeba, a jak przypadkiem komuś się omsknie ręka na klawiaturze... Wypada mi napisać podsumowanie ![]() Cóż, chyba najbardziej mnie urzekło poczucie humoru i słowne potyczki Maksia z Johnem ![]() I to jak Juliette skutecznie udawała od samego początku, że nie lubi Johna... Piękni mężczyźni, z których tylko dwóch nie bardzo wyszło... ![]() ![]() Pełna napięcia i zwrotów akcja... Perfekcyjne zdjęcia i postacie, którym oddałam serce... Niezapomniany Szef i jego umiejętnośći konwersacyjne... Nawet nie wyobrażam sobie, żeby miało nie być następnej części ![]() <ociera łzy wzruszenia> Zatem do następnego ocinka nowej serii!!! Dziękuję za wzruszenia i emocje jakie towarzyszyły mi przy czytaniu :* Dla wiernych czytelników - będzie bonus w postaci naszych rozkminek nad nieprzeciętną męską urodą! ![]() ps. Dobra baby, żeby potem nie było - zaklepuję nowy towar!!! ![]() Właściwie to każdy nowy towar + moje chłopaki ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 01:03 |
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
A bierz go sobie
![]() widziałam go na modthesims, więc looz ![]()
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Och moja droga niepokorna, zdajesz sobie na pewno sprawę, że sam wygląd nic nie znaczy, najbardziej liczy się osobowość
![]() Wierzę w scarlett i jej nieprzeciętny talent do tworzenia wspaniałych męskich postaci ![]() @down: dokładnie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 01:18 |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
No ja też w to wierzę...
wystarczy spojrzeć na chociażby Johna ![]() ajaj.. to Scarlett Maxa sama stworzyła ![]() ![]() <bije pokłony>
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 15.11.2008 - 01:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Dobra dobra Callineck nie rozpędzaj się tak, zabójczo przystojny i zabójczo zuyy towar jest mój
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
Biorąc pod uwagę pewien głos jak i brak zainteresowania i odzewu na pewien czynnik, językiem prostym chciałam oto przedstawić:
Mowa tu o jakże pięknej prawej ręce Johna, która uwieczniona została na zdjęciu (w końcu to fs - zdjęcia też mają istotny wpływ) oraz napomnkięto o niej w pierwszej części końca. Powiedzmy tak. Masz tatuaż - to rządzisz, nie masz, jesteś ciota jaką był na początku blondynek. Alanek trzymał go przy sobie z litości, a raczej, żeby nie rozwalił kolejnego miasta i nie dostał następnego zaniku pamięci. Zapewne liczył, że kiedyś coś się zmieni i wykorzysta swego poddanego do własnych celów. Skąd się wziął u naszego kolegi i czemu teraz tatuażyk? Nie, nie odwiedził salonu tatuażu 10 minut drogi od domu. Po prostu kiedyś musi przyjść na każdego pora. Znaczy na każdego bohaterskiego wybrańca ludu, powołanego do pokonania zuych krwiożerczych istot, jakimi są wampiry... No i tylko taki, naznaczony osobnik jest do tego zdolny, stąd np. takie zainteresowanie siostrzyczką przedmiotu dyskusji. Mam nadzieję, iż moja wypowiedź rozwiała wszelkie wątpliwości i prybliżyła postać naszego bohatera. Dziękuję. A i ja od siebie dodam jeden bonus "przez wieki" już wkrótce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
Czyli blondasek został pełnoprawnym egzorcystą...
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|