![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
Witam! Z góry przepraszam, jeśli moje pytanie jest w złym dziale.
Mam dziwny problem. Odkąd moi simowie zamieszkali w bloku - przestali się starzeć. O.O Trochę mi to przeszkadza, bo moje świeżo upieczone małżeństwo "zaciążyło" i od tygodnia ani śladu tej ciąży. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 12
|
![]()
o_O
Pierwszy raz takie coś słyszę ... dziwne to... Może to przez jakiś kod? Albo dodatki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
a mnie coś trafia! sim przechodzi przez drzwi (w bloku czy mieszkaniu) i zostają one otwarte na wieki wieków amen x/ to jakis blad gry?
|
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ritta6 - może masz włączony kod aging off ?? Weź wpisz aging on i napisz czy się starzeją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Nie, żadnych kodów nie mam włączonych. Próbowałam już aging off/on, ale bezskutecznie. Wygląda na to, że przydałaby się reinstalacja całych simsów, ale mam tyle dodatków, że mi się to nie uśmiecha.
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() A może coś postawiłeś w pobliżu drzwi (fotel, wannę, kibel ![]() ![]() pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
ja mam dziwny błąd - mam simkę czarownicę. i jak kilkam na nią i biorę rzuć czar... to te czray sa na szaro i nie da sie na nie kilknac. co robic?
|
![]() |
![]() |
#239 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Rozumiem, że nikt inny nie ma problemu z nie-starzeniem się simów w blokach? Zaznaczam, że na zwyczajnych parcelach mieszkalnych - w domkach - simowie normalnie się starzeją. I z nikąd dla mnie ratunku?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|