![]() |
#231 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to chyba jedyny przepis z tą rybką |
|
![]() |
|
![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
Mam pytania:
1. Ktoś tu pisał że postacie takie jak Zack, Marcela, Travis Chase, Brianna, Liam O'Dourke oraz oficer Roscoe nie ma w grze i że będą dostępne tylko po premierze czy to prawda? 2. Jaki jest link do strony gdzie znajdują się te simy? (Proszę o dokładny link) |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla wszystkich niepewnych od razu napiszę żeby było jasno, że jak masz wystarczająco dużo kontaktu z jakimś simem to pojawia się opcja "zaproponuj wprowadzenie się" i normalnie bez żadnego ślubu sim może się wprowadzić do przyjaciela.
Ja mam za to pytanie. Czy wam też się tak dzieje, że wchodzicie grać jakąś rodzinką a w tym czasie inna rodzina znika?? Jej dom pozostaje pusty, nie ma ich w kontaktach. Już tak mi się zrobiło parę razy i musiałem wczytywać poprzedniego save, a nie zawsze udało mi się zapisać dobrze i często musiałem nadrabiać spory kawałek gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie:
Czy w TS3 można samemu budować parcele publiczne,czy tylko domy dla rodzin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też mam pytanie: podobno da się zbierać nasionka i je zasiać. Z nich wyrasta roślina. Czy to coś daje (jakieś owoce albo simoleony)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Daje to owoce i warzywa które są nam niezbędne do gotowania.
|
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanko... Jak stworzę sobię ze siorą dwie rodzinki, ona wprowadzi swoję do jednego doma, a ja swoją do drugiego domu i czy jak ona będzie grała swoją rodziną to w tym samym czasie, będzie się starzeć moja rodzina, nawet gdy nią nie gram ?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|