![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
No musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać na łatkę. Pomoc Techniczna nic tak naprawdę nie może poradzić, ale warto i tak do nich pisać. Jak dostaną kilkadziesiąt maili o tym samym problemie, to może go naprawią w łatce. Mogą jedynie radzić reinstalację gry, szukanie sterowników do grafiki i takie tam rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
a czy wy myślicie że tam w EA siedzi jakiś człowieczek i wam wszystkim odpowiada?
![]() po to są te wszystkie pytania przed wysłaniem maila (czego dotyczy problem,ile już trwa,jakie masz dodatki),żeby dopasować do odpowiedniego szablonu który jest wysyłany automatycznie. pamiętam,jak byłam Gmem w pewnej grze on-line,to podczas czytania zgłoszeń o boty,spamboty,kradzieże itp,nie odpowiadało się "prosto z serca",tylko wklejało standardową odpowiedź i sayonara |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
A mi się zepsuł Kujon ;( Nie wiem dlaczego, wygląda baardzo dziwnie z podglądu mapy i na dodatek, nic nie da się w nim zmieniać, bo tryb kupowania wygląda co najmniej dziwnie. (Jako że moja Simka była właścicielką klubu, ale i tak nie ingerowałem w wygląd).
Wklejam skriny URL'ami żeby forum nie rozwalały: Podgląd mapy: http://img293.imageshack.us/img293/2...nshot1223a.jpg Tryb kupowania w Kujonie: http://img301.imageshack.us/f/kujon2.jpg/ Denerwuje mnie to, bo Kujon to mój ulubiony klub. Dlaczego nie mogło się to stać np. U Gieńka, albo w Miejscu Prosperity? ;/ |
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
Bo do Gieńka nie chodzisz i byś nie zauważył, a bugi są towarzyskie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Jutro z kontaktuję się Faxem z EA.
|
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Ja już rezygnuję z Simsów. Trudno. Nie chcą działać, OK jakoś przeżyję. Gra u mnie chodzi tak fatalnie że absolutnie nie da się grać. Odinstalowuję i czekam na łatkę. No ja rozumiem znikanie Simów raz na jakiś czas, ale co 5 minut?! Nie da się tak grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Współczuję Wam, że macie takie problemy z tą gra. U mnie, jak na razie (odpukać) nie pojawił się na tyle poważny, by mnie zniechęcić do grania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
Niektórzy pewnie mają jakąś inną konfigurację komputerów lub oprogramowania i dlatego gra im działa albo nie. Nie twierdzę, że "winne są komputery i ich oprogramowanie", ale czasami jakiś drobiazg może przesądzić o tym, czy gra będzie działać czy nie. Ja np. do tej pory nie miałam typowych błędów innych graczy. Np. znikające rodziny po wyjeździe na wakacje. Teraz za to dużo ludzi nie ma moich błędów. Oni chyba nie testują gry na różnorodnych sprzętach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
U mnie też jest kilka problemów, ale nie na tyle poważnych by nie móc grać. Nie mam żadnych modów, ale zauważyłam że kod "trulecheatsenabled" też wywołuje błędy w grze, u mnie budynki w panoramie miasta nie miały swoich znaków, ale dziwne jest to, że było tak tylko u niektórych członków rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|