![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
I jeszcze przy tym pojawia się muzyczka - możliwe, że słychać ją tylko wtedy, gdy jesteś blisko, bo mnie się jednorożec pod drzwiami pojawia, albo w ogródku (gram na starym zapisie w SV, więc widocznie gra nie miała informacji, gdzie respawnować jednorożca)
A tak przy okazji - nie mam już problemów z dzikimi i bezpańskimi zwierzętami - każde mnie już odwiedziło ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
|
![]()
rozgryzłem z kolegą tajemnicę jednorożca.
pojawiają się po godzinie 20 w niedziele, jest to udowodnione u nas obu
![]() |
#233 |
|
![]()
Do mnie nie przychodzą szopy, ani jelenie. Bezpańskie psy i koty pojawiają się rzadko, ale za to często mam dzikie konie na parceli... Czasami pojawia się biały jednorożec z bródką i jednorożcowym ogonem... Pamiętacie moją Jaśminkę Jednorożca? Ona miała róg i była jednorożcem, ale nie miała bródki ani ogona jednorożca. Ogon mogłam jej dać edytując ją w CAP, ale brody nie dało się jej dać. Może mają ją tylko ogiery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
Mam, mam, mam go
![]() Faktycznie - znalazłam go ok. 20.00 w niedzielę ![]() anie - też mam klacz i jest bez bródki, da sie ją dodac w trybie edycji Powrót znad wodospadu ![]() O.o jakieś drzewko mi na chwilę wyczarowała ![]() Błogosławi Candy ![]() I tęcza ![]() ![]()
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Beatrice : 29.11.2011 - 07:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Gra jest świetna. Mi też jednorożec pojawia się w niedzielę o 20
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
Witam wszystkich! Jestem nowa na forum
![]() Dla mnie Sims 3 Zwierzaki to najlepszy dodatek. Od początku trzeciej serii Simsów na niego czekałam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
|
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem także zwierzaki są najlepszym jak do tej pory dodatkiem do trójki. Masz już zwierzaki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Mam już zwierzaki. Gdybym ich nie kupiła zwariowałabym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
|
![]()
Już mi się zwierzaki znudziły... Na początku był taki szał, że są konie, a teraz moi simowie nie mają nawet kota... A do konia nie chce mi się stajni budować. XD Jednak chyba zaadoptują jakiegoś czworonoga, bo tak głupio, wydałam tyle kasy, a nawet nie korzystam z tego dodatku.
![]() |
#240 |
|
![]()
Kupiłem wkońcu.. Nie jarałem sie. Zainstalowalem. Wlaczylem. I dopiero szał nastąpił. Za jelonkiem biegałem po całym AP bo tak go kocham xd
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|