![]() |
#231 |
Reputacja: 25
|
![]()
- Nie znam gościa... - powiedziałem Cheyenne. - Może cię odprowadzę? Wolisz pojechać metrem czy tramwajem?
Nagle podeszła do nas Meryam mówiąc, że zabili studenta. - No nie... Musimy coś zrobić. Mafia jest niebezpieczna, a policja ma to gdzieś. Cherre jest detektywem, może ona coś będzie wiedzieć? |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pokonując dystans ostatniej ulicy rozmyślałem o ofierze wieczornego zajścia.
Jak mówiłem, potrafię wyłapywać z rozmów nawet drobne szczególiki, a obiło mi się o uszy że ten człowiek nie mógł być szkodliwy dla mafii. Myśląc dalej doszedłem do wniosku że ta śmierć to była taktyczna atrapa, miała na celu zmylenie policji i odwrócenie uwagi od kwintesencji nadchodzących zdarzeń...
#233 |
|
![]()
Może metrem, muszę trafić na Fourth Street. Zaraz, słyszysz te krzyki?
|
![]() |
![]() |
#234 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#235 |
Reputacja: 21
|
![]()
Wracając do domu zauważyłem dziwne ożywienie u przechodniów. Zapytałem jednego z nich co się stało. Podobno mafia zabiła jakiegoś młodego chłopaka, był studentem.
Co ktoś tak niepozorny mógł zrobić mafii, że został zabity? I przede wszystkim - kto do niej należy. Nabrałem niepokoju. Co jeśli Andrew i Cherrie są w mafii? Co jeśli będę następny? Muszę być bardziej czujny i dowiedzieć się czy są czyści. Odwróciłem się na pięcie i ruszyłem w kierunku centrum. |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]()
motyka? nawet sie nie udzielal. moze mieli do niego uraz z poprzedniej edycji?
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Pinki, boję się, ale chodźmy tam. Chcę... chcę zobaczyć, co się dzieje. Będę pisać o mafii- zdradziłam.
|
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Roztrzęsiona wróciłam do domu. Wracając minęłam mężczyznę (Juhas). Mimo że byłam spięta wypięłam breast przed siebię ale chyba nie zwrócił na mnie uwagi. Zrezygnowana otworzyłam door od mojego apartamentu i szykowałam się do sleep. Jutro muszę wybrać się do city center i poznać jakichś people.
![]() |
#239 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Olaboga, niech wam będzie.
Ja myślę, że zabili motykę, bo nie mieli kogo innego wziąć na cel na samym początku. A jeśli chodzi o mafię, to Bjork wydaje się podejrzana, najpierw wmawia jakieś przepowiednie, a potem się zmywa i więcej o niej nie widu, ni słychu...
#240 |
|
![]()
Mijałem jakąś kobietę, nie byłem pewien, ale wydawało mi się że próbowała zwrócić na siebie moją uwagę. Mimo zdarzeń postanowiłem zostać w mieście, widzę że mam szansę na zupełnie inne życie. (
![]()
|
|