![]() |
#232 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ktoś się pytał o meble do TS4 - pierwszy zestaw już jest
![]() http://thesimsresource.com/downloads...ff/id/1256190/ nie mogę się doczekać kolejnych ![]()
![]() |
#233 |
Reputacja: 10
|
![]()
A teraz takie pytanie z innej beczki. Jak umrzeć ze śmiechu? Mój sim był w nastroju "mocno rozbawionym", ale nic się nie działo przez te kilka godzin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
Mam dwa pytania.
Czy da się zrobić jakoś osobną grę? Czy da się zresetować mista? |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
Herbata W menu głównym masz na górze po prawej taki plusik, nim zaczynasz nową grę/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Czy wy też macie problem z ciągle rodzącymi się chłopcami/dziewczynkami? U mnie sprawa wygląda tak, że na samym początku Simka urodziła bliźniaki (chłopcy), później udało się urodzić dziewczynkę, a teraz rodzą się tylko sami chłopcy! Czy to jest jakiś bug? Czy po prostu moja Simka ma szczęście do rodzenia płci męskiej :/ Jeszcze mogę dodać od siebie, że kiedy udało mi się osiągnąć 1 poziom umiejętności miksologii, Simka nie "potrafiła" uczyć się z 2 książki, w tej części Simsów kompletnie nie potrafię ogarnąć tych książek, i czy jest może jakaś książka, jak w 3, o ciąży?
![]()
![]() |
#238 |
|
![]()
Jasne, obok masz znaczek i jak najedziesz na niego to pisze "wczytaj grę"
![]() |
#239 |
Reputacja: 11
|
![]()
Co do nauki umiejętności z książek to w 3 było tak, że kolejny tom można było czytać od bodajże 3 lub 5 poziomu danej umiejętności. W tej części może być podobnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
Tylko różnica z tymi książkami jest taka, że w Trójce w zależności od poziomu umiejętności Sima pokazywała się tylko ta konkretna książka, którą może on zacząć czytać. Tutaj jest tak, że do wyboru mamy wszystkie książki i jeśli sim wybierze do czytania tą, której jeszcze nie powinien, pojawia mu się nastrójnik, że 'ta książka jest za trudna', czy coś podobnego. W każdym razie trzeba dobrze trafić z tą książką, żeby sim faktycznie zaczął ją czytać i coś z niej wynosić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|