|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno usunięcie wszystkich save'ów naprawia ten problem. Ale jestem pewna, że to zadziała, nie gram w TS4 od pewnego czasu i nie próbowałam.
PS @Kosogłos12, na forum jest funkcja zacytowania wypowiedzi ![]() Mam jeszcze jedno pytanie - gdzie są dokumenty? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jest to folder systemowy np. z taką ścieżką dostępu C:\Users\Nazwa użytkownika Komputera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Witajcie!
Mam problem z grą The Sims 4 a mianowicie gra nie ładuje się. Po kliknięciu na nią w Origin wszystko idzie normalnym trybem aż do momentu gdy pojawia się duży diament na ekranie. Normalnie powinna iść wokół niego taka obwódka gra powinna się ładować i przejść do ekranu gdzie można nacisnąć graj albo stworzyć rodzinkę wejść do galerii itd. U mnie diament nie ładuje się, obwódka zatrzymuje się i po prostu zamarza, muzyka nadal leci. Mam zainstalowana najnowszą aktualizację z 13.01.15. Wcześniej miałam problem z nieładowaniem się domów i wracaniem do mapy. Dodam, że kiedy to się stało wyrzuciłam save'y do kosza, teraz folder save jest pusty. Nie instalowałam żadnych modów oraz odinstalowałam i zainstalowałam ponownie grę. Nic nie pomogło ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam problem z tym że już 3 razy urodziły mi się bliźniaki i cały czas chłopiec i dziewczynka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja ci zazdroszczę, że masz mieszane bliźniaki. Sama bym tak chciała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Pomóżcie.
![]() ![]()
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 12.01.2015 - 09:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witam. Wczoraj zakupiłem The Sims 4 edycja limitowana i po instalacji klikając na "graj", czy odpaleniu .exe jako admin nic się nie dzieje.
Mój sprzęt. Laptop Lenovo, proc: Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz Zainstalowana pamięć RAM: 8GB (Dostępna 7,86G ![]() System operacyjny 64-bitowy, procesor x64 Karty graficzne: Intel(R) HD Graphics 4000 NVIDIA GrForce GT 645M Miejsca na dysku w ch..oinke i więcej Instalowałem Visual C++ 64x i 86x Po odinstalowaniu The Sims 4 użyłem CC Cleaner i wyczyściłem rejestr. Zainstalowałem Directx ze strony microsoft.com/pl Nie kontaktowałem się jeszcze z EA, ale na pewno tam zadzwonię w poniedziałek, jeśli ktoś miałby chęć mi pomóc i wie jak, to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Dodałem także the sims 4.exe i plik z folderu Core do wyjątków, uruchamiałem grę w trybie offline i z wyłączonym antywirusem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
sonotintoyou miałam kiedyś taki sam problem z grą, nawet pisałam na forum, ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Po kilku próbach uruchomienia gry w końcu odpuściłam, a gdy po jakimś czasie znowu postanowiłam spróbować, gra uruchomiła się normalnie. Jedyne co wtedy zrobiłam, to użyłam opcji "napraw" dostępnej po kliknięciu na okładkę gry w bibliotece gier origin. Spróbuj to zrobić, a przed uruchomieniem gry po naprawie uruchom ponownie komputer. Powodzenia
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Irbis Dziękuję za odpowiedź. Próbowałam naprawić grę tak jak mówisz, ale nic to nie dało niestety. Ja mam ten problem już drugi tydzień... najpierw czekałam na aktualizację, myslałam, ze po niej problem zniknie a tu taki zonk. Może ktoś inny pomoże?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam pytanie, jak reinstalować the sims 4, żeby gra wróciła do początkowego stanu (tego po kupieniu)? Raz próbowałam to zrobić i gra była taka ja przed reinstalacją
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|