![]() |
#231 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nina Kaliente
Wzięła ślub z Mortimerem i zaadoptowali dziecko Lucynę Hak (obecnie nastolatkę) ponieważ trafiła do domu dziecka. Nina pracuje jako poborowa. Dina Kaliente Dina mieszka sama na pustej parceli bo jej nie lubię ![]() Lotario Don ma 3 dzieci z Pamelą Fuks: dziewczynki: Cheery[Wisienka], Peach[Brzoskwinka], chłopcy: Patryk (na cześć mojego boga seksu ![]() Biedak U Biedaków nic sie nie zmieniło (nie lubie nimi grać) Przyjemniak Andżelika i Liliana są emerytkami i obie mieszkają z innymi dziadkami w wybudowanym przeze mnie domu starców (polecam jego budowę ![]() Daniel ma z Kaśką dwoje dzieci: Alfonsa (bo brzydki) i śliczną Kleo Marysia mieszka z Marzycielami ale między nią a Danielem nie ma nic Ćwir Mortimer mieszka z Niną Kaliente w jej starym domu a wdomu ćwirów mieszka Aleksander z żoną (Jubilee Nobile) i nie mają dzieci Kasandra wzięła ślub z Ildefonsem Rolnikiem (brzydalem hahaha) i adoptowali sobie syna Walentego (pfu... obleśny że hej) Marzyciel Daniel mieszka z Marysią i Szczepanem ale Szczepan ma dziecko z Basią (ś.p.) Hak Państwo Hak spalili się żywcem (no dobra ja sie do tego przyczyniłam ![]()
![]() |
|
![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
Gram tylko w Miłowie więc to będą rodzinki tylko z tej okolicy. Zaczynam:
Kasandra Ćwir mieszka u Marzyciela, niedługo urodzi jego dziecko, czoć ciągle jest zaręczona z Donem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
1)Moltimier przeprowadził się do Diny.
2)Nina zamieszkała z Donem bez ślub. 3)Niedługo potem Don poślubił Kasandrę i wraz z Niną wprowadził się do rezydencji Ćwirów. 4)Jako obrotny chłop "przeleciał" Kasandrę i Ninę ![]() 5)Kasandra znienawidziła Dona, jednak z biegiem czasu on odzyskał jej zaufanie. 6)Tymczasem Dina zdradziła Montimiera z Donem. Niedługo potem umarła w łazience z nieznanych przyczyn ![]() 7)Po odejściu Diny, Montimier zaczął kręcić z Niną. Wziął z nią ślub i ponownie wproadził sie do rezydencji Ćwirów. 8)Aleksander został nastolatkiem i ma dziewczynę. |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
No to umnie tak ciągle gram w Miłowie
![]() Nina Kaliente: Jest zerwała z donem i zamieszkała przezenie zbudowanym domkiem z Garzewym ma 4 dzieci ![]() Dina Kaliente: Jest z Mojej simki facetem (moja simcia zerwala z nim) Dina ma 1 dziecko i zmieniła frzure na rudo ![]() Don Latario: Zerwał z Kasandrą i mieszka z Córką burmistrza Miłowa ![]() ![]() Kasandra Cwir: Zamieszkała z Marzycielem i ma 3 dzieci szczepan zerwał z Liliana i wyprowadziłam go do werone jest z julją ![]() Monither Cwir: Mieszka razem z bellą Ćwir i mają Aleksandra jet nastolatkiem i jest z angeliką i jest w ciązy poniewaz razem z moihterem sie nie zestarZała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
Nina Kaliente:
Don zrobił jej bobasa i wychowuje sama małą ashley.Pokłuciła się z donem. Dina Kaliente: Wyszła za mąż za Morimiera jak on zmarł to wyszła za mąż za dona i mają bliźniaczki Kate i Lindsay. Kasandra Cwir:Już Kasandra Marzyciel jak już wiadomo wzieła ślub z marzycielem i urodziła im się córeczka ale nie pamiętam jej imienia. Szepan ja dorusł to ożenił sie z lilianą przyjemniaczek. biedak: urodził jej się 3 syn. Zaczeła się spotykać z bogatym włochem i on zrobił jej dziecko urodzil się 4 syn zaręczyła się z tym włochem ,przeprowadziła do nowego dużego domu i na jej ślubie zmarl jej 4 syn bo się przegrzał a dalej nimi nie grałam. |
![]() |
![]() |
#236 |
Reputacja: 10
|
![]()
MIŁOWO
1. Ćwir (Mnie to chyba nikt nie przebije ![]() Bella (z Miłowa, nie z Dziwnowa) wróciła, "cudownym spodobem" (czytaj: SimPE ![]() ![]() ![]() 2. Ćwir i Marzyciel Kasandra zerwała zaręczyny z Donem (bo to głupek ![]() 3. Lotario (no i trochę Kaliente ![]() Don spełnił swoje marzenia (rozkochać w sobie 5 simów, bara-bara z 5 simami, bara-bara w miejscu publicznym z 3 simami, gorące pocałunki z 5 simami xP), ale jego "radość" nie trwała zbyt długo, bo: - Dina wreszcie zmądrzała, zerwała z Donem kontakty, wyszła za nadzianego kolesia, który ją kocha (i Dina go też) i jest (Dina, nie koleś) najlepszą przyjaciółką Kasandry (w końcu jadą na jednym wózku - obie z nich były oszukiwane przez Dona) - Nina się opamiętała i podobnie jak siostra, zerwała kontakt z Donem, ale za późno. Zaszła w ciążę xP Zawsze się zastanawiałam, czemu wszyscy "robią" dziecko Ninie (z pomocą Dona, oczywiście ![]() ![]() ![]() 4. Przyjemniak Ten dureń Daniel przeżył bara-bara z pokojówką Kasią. Spotykali się coraz częściej. Pewnego dnia, jak zawsze, zaprosił ją do domu i zaczął z nią flirtować (swoją drogą, ta Kasia to też jest strasznie puszczalska - Don Lotario, Daniel, kto jeszcze? ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie z Andzią (Andżeliką ![]() ![]() 5. Biedak Biedakowie żyją sobie w szczęściu, bo przez SimPE przywróciłam tego faceta, męża Balbiny. Damian jest stałą sympatią Andżeliki, Błażej urósł i jest nastolatkiem, urodził się czarnowłosy Bartek, który też jest nastolatkiem xP (i chodzi z Tiną Kaliente) DZIWNOWO 1. Dziwak (?) Nic wielkiego, jeden gościu urodził kosmitkę (jakoś nigdy nie urodził mi się kosmita rodzaju męskiego xP). Potem drugi ![]() ![]() 2. Eeee.... Papużka? Tego blondwłosego d.ebila wywaliłam, a ta ruda babeczka (ktoś już użył tego sformułowania) wyszła za tego, no... Nerwusa (tak też już ktoś zrobił ![]() ![]() 3. Jakie oni mieli nazwisko... czekaj, zaraz sobie przypomnę, mam to na końcu języka... nie, naprawdę sobie przypomnę... tam był ten Technik Zapalnik, nie, czekaj, Zapalacz... no, ten... Zapylacz... WIEM! Kowal. ![]() Jadźka (matka, żona, lecz nie kochanka xP) zmieniła fryz, makijaż (przeczytałam w jej biografii, że lubi kolor zielony, więc jak lubi, to ma - zielony makijaż za złoty sześćdziesiąt ![]() ![]() Jasiek dorósł (ta jego dziewczyna też, są po ślubie). WRONA Jaka wrona? Ekhm, to znaczy... WERONA ![]() 1. Kapulet Ten stary pryk (Konstanty) się wyprowadził, w domu jest trzech nastolatków. Julcia się przefarbowała na blond (to imię mi się kojarzy z blondem xP), Hermia ma dużo przyjaciół, Zerwała z tym bratem Romea, czekaj, to był Merkucjo? Taak. No to z nim zerwała. Tybaltem się nie zajęłam (poza jego włosami i makijażem ![]() 2. Montek Romeo, czemu ty jesteś Romeo? Ekhem. Romeo zmienił aspirację z Pragnienia romansowania na Pragnienie stworzenia rodziny(bo by się nie chciał ożenić z Julią), jest stałą sympatią Julii. Jak dorosną, wezmą ślub ![]() 3. Jutrzenka Puk (ależ skomplikowane imię xP) pocałował na imprezie Hermię, co zauważył Merkucjo. Hermia mu (Merkucjowi) oświadczyła, że to koniec i na dowód miłości do Puka poszła w jego objęcia (a on był z tego bajdzio zadowolony ![]() Koniec. Huh... ![]() Aha - siostry Kaliente zmieniły aspiracje (obie mają Pragnienie stworzenia rodziny) Edit: Na koniec CIEKAWOSTKA: Tytania i Oberon (Jutrzenka) się pobrali. Konstanty Ildefons Gałczyński... ech.... To znaczy Konstanty KAPULET.... rozkochał w sobie... Oberona Jutrzenkę ![]() ![]() ![]() Ale to taka ciekawostka, bo nie zapisałam wtedy gry oczywiście ![]()
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 09.06.2007 - 13:42 Powód: Zapomniałam o Przyjemniakach |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Ćwir: Kasandra zerwała z Donem Lotario i ożeniła się z Dariuszem Marzycielem. Mortimer romansuje z Diną Kaliente i z pokojówką Kasią. Aleksander jest nastolatkiem i na razie nie ma dziewczyny. Marzyciel: Jak już pisałam Dariusz ożenił się z Kasandrą Ćwir. Jego syn Szczepan jest już dorosły, ale na razie mieszka z nimi, bo nie ma narzeczonej i pracuje jako biznesmen ![]() ![]() Lotario: Don awansował na specjaliste i ma już sporo kasy. Cały czas romansuje, teraz ma w sumie 6 kochanek :laugh: Biedak: Najstarszy syn Balbiny (nie pamietam jak miał na imię :shifty: ) już dorósł, drugi jest nastolatkiem a ona sama wraz z najmłodszym synem wyprowadziła sie do takiego sima co go stworzyłam i ożenili się. A tamci dwaj bracia mieszkaja razem, dorosły robi kariere i nie ma czasu na miłość a młodszy (nastolatek) ma dziewczyne co go zdradza ![]() Przyjemniak: Marysia i Daniel pogodzili się a ich uczucie odżyło na nowo, chociaż Daniel nadal romansuje ale jakoś mu sie udaje nie dac się złapać. Teraz są już emerytami a mają taką małą córeczke (małe dziecko) ![]() ![]() Hak: Urodził im się synek Emanuel :tu: , Lucyna jest nastolatką i ma chłopaka co jest takim miejscowym "playboyem" :smirk: Esmeralda robi karierę p[odczas gdy Jan marzy o dziesiątce dzieci :laugh: Dziwnowo: Dziwak: Jeden z braci ożenił się i wyprowadził. Pozostali dwaj wychowują swoje zielone dzieci (jeden ma syna, a drugi córkę), które już wkrótce staną sie nastolatkami. Zmrok: Ta nastolatka dorosła i ożeniła się z Kowalem (kurde nie pamiętam imion :1smutny: ). Jej ciotka (?) umarła i teraz mieszkają w tym domu co po niej został. No i adoptowali syna ![]() A resztą rodzin nie gram. W Weronie też nie gram xP |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Ja gram Maxisowymi rodzinami tylko w Miłowie:
Ćwir(jak ja nie lubię tej rodziny)-Kasandra zerwała z Donem, bo kilka simowych minut przed ich ślubem, Don pocałował Ninę. Wcześniej Mortimer oświadczył się Dinie. Ściągnęłam boolPropem Bellę, przez co Mortimer musiał zerwać z panną Kaliente. Lotario-Zmieniłam Donowi aspirację na Pragnienie Popularności i oświadczył się Ninie Kaliente-Zmieniłam Ninie aspirację na Pragnienie Popularności, jest zaręczona z Donem i przeprowadziła się do niego. Dina poszukuje pracę. Przyjemniak(moja ulubiona rodzinka)-Liliana i Andżelika pogodziły się, chociaż nieraz nad głową Andżeliki pojawia się wściekłość na siostrę ![]() ![]() Biedak:Balbinie urósł brzuch i wygląda jakby połknęła balon :laugh: Błażej urósł(aktualnie jest dzieckiem), a Damian nadal chodzi z Andżeliką, myśli też o zmianie pracy(to znaczy ja myślę ![]() Resztą rodzin z Miłowa jeszcze nie grałam. |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
No to kolej na mnie
WERONA: Julia i Romeo się pobrali i mają 6 dzieci (same chłopy ![]() Miłowo: Siostry Przyjemniaczki się pogodziły i powychodziły za mąż. Na razie gram więcej Lilianą więc ma ona już trochę potomstwa ![]() ![]() no to na tyle;] |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Ja to z tych rodzin robię telenowele xD A aktualnie gram w Miłowie...zastanawiam się, czy nie stworzyć fotostory o tym. Telestory xD
Miłowo Biedak: Damian wyprowadził się "na swoje" i Balbinka została sama z Błażejem, który jest już dorosły. Narazie nie rozgląda się za damami, to one za nim biegają... A Damian ożenił się z panną Andżelą, spodziewają się dziecka i choć są dorośli to nadal zachowuja sie jak dzieciaki. Marzyciel: Darek został sam, ponieważ Szczepan wyprowadził się na swoje nowe mieszkanie. Darkowi wpadła w oko pani Marysia i sama Andżela Przyjemniaczek również... Szczepcio ożenił się z Lilą, lecz nie żyli szczęśliwie. Lila panicznie się go bała, bo ją gwałcił i zmuszał do seksu. Była z nim w ciąży, ale niestety mi przed chwilą umarła ![]() Ćwir: Nie grałam jeszcze tą rodziną. Przyjemniak: Między Marysią i Danielem jest źle. Daniel zdradza Marysię z Kasią Langerak, gdy tylko Maryśka jest w robocie. Śpi z nią godzinami, a biedna Kasia bezradnie to robi. A jak Marysia wróci to Danielek ją całuje, ale z nią nie spi xD U mnie ostatni raz spali ze sobą od narodzin bliźniaczek <lol>. Lotario: Don zwabił do siebie Dinę i Ninę. Głupie siostry świata poza nim nie widzą, a on je zdradza nawet z Kaśką Langerak. Gdy Nina jest w robocie to zabawia się z Diną. A jak Nina wróci a Dina gdzieś spieprzy to sypia z Niną. A jak obu sióstr nie ma to sypia z Kaską Langerak. O kasandrze nie wpomina, zaręczył się z nią tak dla jaj. Kaliente: Siorki przeprowadziły się do Dona. Jak się cos zmieni to dopishe xD Ostatnio edytowane przez _czarna_mamba_ : 09.06.2007 - 20:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|