|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tego co zrozumiałam, to nie jest potwierdzona informacja.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ale możemy się domyśleć, po co samochody jak z każdą parcelą jest ekran ładowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro tak to pewnie samochody będą działać jak w dwójce: Sim wsiada, wyjedża, a potem pojawia się ekran ładowania z obrazkiem samochodu, że niby w tym czasie dojeżdża na miejsce, ale my tego nie widzimy. Gdyby tak było, to faktycznie szkoda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pożyjemy zobaczymy ja tam czekam na filmik z trybu życia oby tylko nie było z nim tak, jak z trybem budowania.
Ja właśnie myślę pozytywnie i jestem pozytywnie nastawiona do 4 części bo po mimo braków może być ona naprawdę fajną częścią. W końcu jak wyszła 3 to większość fanów chciało ulepszoną 2 no to twórcy wzięli sobie to do serca i spełniają życzenia fanów. Zastanówcie się czego wy chcecie bo jak wracają do korzeni to jest źle, trójka też wam nie pasowała. Możliwe że, jeszcze nas pozytywnie zaskoczą bo ponoć miało nie być młodych dorosłych a dali ich w demo więc możliwe że, z małymi dziećmi zrobią podobnie. Z tego co zauważyłam to twórcy mówią jedno a robią drugie więc wiecie jeszcze nic pewnego. Już tyle razy od zapowiedzi 4 zmieniali zdanie że, nie zdziwiła bym się jakby to był kolejny taki przypadek.
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.07.2014 - 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||
|
![]()
Miłośniczka zwierząt, jak czytam Twoje posty to jak jakbym czytała wypowiedzi ludzików z EA - wszystko jest "super" i "fajne"
![]() Cytat:
Cytat:
Powrót do korzeni nie powinien być cofaniem się! Cytat:
Cytat:
![]() Irbis, wiesz mnie perspektywa przerabiania tego samego po raz czwarty (znowu "sucha" podstawka, x dodatków etc.), jakoś nie porywa. Bo ileż można? Dwójka i trójka mnie satysfakcjonują. Poza tym, zauważ że przy takiej trójce, nie było takich jaj, jakie są teraz. W trójce pojawiły się jakieś innowacje - otwarte otoczenie, CS etc. A tutaj? Nie dość że się usuwa elementy które były od początku lub stanowiły ten proges, czyli co za tym idzie cofamy się, to jeszcze do tego nie ma tu czegoś takiego przełomowego, takie żeby było naprawdę "wow". No oprócz CAS-u. Tyle że no dla mnie to jednak za mało. Pozwolę sobie wkleić zresztą moją wypowiedź z Centrum Simów: Cytat:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Problem w tym, że w "nieulepszonej dwójce" mamy już emocje, baseny, małe dzieci i aspiracje, więc polepszyli tylko CAS. A to trochę za mało, żeby wydać na taką grę prawie 200zł. Szczerze mówiąc wolałabym, żeby dali małe dzieci w zamian za młodych dorosłych ![]() Zmienią zdanie? Eeee, za niecałe 2 miesiące jest premiera gry ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No a w jedynce właśnie były tylko kołyski i potem dziecko w wieku szkolnym i nikt wtedy nie narzekał więc to poniekąd jest powrót do korzeni. A małe dzieci dodadzą jak nie w aktualizacji to w dodatku tak samo baseny. Oni sami na początku mówili że, chcą powrócić do korzeni. Będą tam też elementy pewno z jedynki co mi się bardzo podoba.
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak,ale to było kilkanaście lat temu.Wtedy technologia była słabiej rozwinięta niż dzisiaj i ludzi poprostu cieszyły takie gry,bo to była całkowita nowość i w tamtych czasach TS1 była na wysokim poziomie pod względem innych gier.A teraz ludzi takie gry nie kręcą.Klimat klimatem,ludzie nadal grają w jedynke,bo ma klimat,ale to nie zmienia faktu,że im nowsza część to powinna być bardziej udoskonalana.A powrót do korzeni to nie ma być cofnięcie się technologicznie w czasie tylko dodanie niektórych obiektów z wcześniejszych odsłon serii (dodanie obiektów,postaci ,fukcji etc.)Czwórka ze swoimi ekranami ładowania,okrojeniem funkcji będzie po prostu zacofana w porównaniu do trójki i żaden nowy CAS,emocje czy inne moim zdaniem mało przydatne rzeczy tego nie zmienią.A funkcje,które były w trójce powinni jeszcze bardziej rozwijać,czyli - w trójce dali otwarty świat,powinni go jeszcze bardziej usprawnić,powiększyć,a oni się cofają do czasów jedynki.Dla mnie to jakaś parodia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Czytałam też że, 4 ma mieć więcej obiektów do dekoracji i mebli niż w poprzednich odsłonach gry. Na dodatek w tej odsłonie gry Sim może jeść i pić, albo ćwiczyć i oglądać telewizję. Tryb budowy ma być bardziej intuicyjny i prostszy, tak jak CAS. Czekam teraz tylko na gampley z trybu życia. ![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.07.2014 - 16:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 13.07.2014 - 17:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 362 (0 użytkownik(ów) i 362 gości) | |
|
|