|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Misza właśnie o to mi chodziło
![]() Ja uważam że trochę głupio zrobili że są tylko 3 cechy i jeśli już są konie to powinni dać do stworzenia więcej zwierząt domowych i tych hodowlanych |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jeśli chodzi o te obroże to rzeczywiście zrobili to super, bo sierść się pod nimi podwija i jest na szyi nie na sierści psa.
Podoba mi się również sposób prowadzenia obok siebie koni. Moim zdaniem dobrze zrobili, że są trzy cechy. Więcej to już by było za dużo jak na psa. I can't wait for this! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
a ja się ciesze że jest Buldog Francuski i Dog Niemiecki
![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Anjaka, tylko szkoda, że ten dog niemiecki będzie taki mały. Ja bym chciał, żeby był taki, jaki jest w rzeczywistości...
Jak będę już grał, to stworzę swojego Chucky'ego świętej pamięci. Straszne imię, ale cóż poradzić? Dziewięć lat miałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
U mnie tez już wiem co się święci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi też się bardzo podobają obroże z tymi odstającymi elementami. No i sierść się pod nimi podwija albo troszeczkę wchodzi na obrożę a nie tak jak w dwójce. Stworzyłam sobie owczarka collie a obroża to by się spokojnie na krowę zmieściła bo to nie przylegało do szyi tylko do sierści. Dlatego zawsze robiłam krótkowłose w dwójce bo beznadziejnie to wyglądało. Zastanawiam się czy będą jakieś nowe kamienie do zbierania. Chciałabym żeby dla zbieraczy kamieni była taka misja w dzienniku ,,Znajdź (np.) kryształowy róg jednorożca" (byłby taki kamień i byłby on tylko jeden). Wart by on był strasznie dużo kasy a znalezienie go było by bardzo trudne bo nawet pomocnik kolekcjonera by go nie wykrywał. Wtedy by mogli dać różne zakamarki w tym mieście i by się szukało kryształowego kamienia w kształcie rogu jednorożca
![]() @Absolem też się zgadzam co do grup wiekowych. Najpierw szczeniaczki musiałyby pić mleko matki, byłyby ślepe i ogólnie przez kilka Simowych dni byłyby raczej pod opieką psiej mamy, ewentualnie Sima. Po tych kilku dniach już by można było dawać im karmę, odkrywałyby świat i nie potrzebowały by do wszystkie innych. Tak jak w realu, byłyby niegrzeczne itp. W końcu stawałyby się dorosłymi psami, później starszymi a na sam koniec śmierć. Bo naprawdę jeszcze nie widziałam psa który ze szczeniaczka wielkości dłoni nagle wyrasta na wielkiego doga czy innego psa. No i jeszcze mam do was pytanie. Czy psy i koty będą w końcu pić? Bo konie będą ale chyba psom i kotom też by się to przydało... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
O Boże ale cudowne !!!! Na prawdę moim zdaniem EA postarali się co do terrarium dla mniejszych zwierzątek Będę hodować to śmieszne coś na drugim zdięciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
wow te zdjęcia są super! Najbardziej mi się podoba ten jeleń i gryzoń to jakaś mysz czy co to jest?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|