![]() |
#2411 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nie przypominam sobie, żeby to było
![]() Simy nie będą miały samochodów..... Bedą podchodzić do granicy działki i teleportować się tam gdzie chcemy iść.. Nie ma taksówek, ani szkolnych autobusów... Przypuszczenia potwierdzone mocnymi argumentami źródło: http://honeywellsims4news.tumblr.com...-what-happened Ostatnio edytowane przez Shattered : 13.07.2014 - 09:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2412 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Aahahah. A więc kolejne info potwierdzone. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tego co zrozumiałam, to nie jest potwierdzona informacja.
![]() |
#2414 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ale możemy się domyśleć, po co samochody jak z każdą parcelą jest ekran ładowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro tak to pewnie samochody będą działać jak w dwójce: Sim wsiada, wyjedża, a potem pojawia się ekran ładowania z obrazkiem samochodu, że niby w tym czasie dojeżdża na miejsce, ale my tego nie widzimy. Gdyby tak było, to faktycznie szkoda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pożyjemy zobaczymy ja tam czekam na filmik z trybu życia oby tylko nie było z nim tak, jak z trybem budowania.
Ja właśnie myślę pozytywnie i jestem pozytywnie nastawiona do 4 części bo po mimo braków może być ona naprawdę fajną częścią. W końcu jak wyszła 3 to większość fanów chciało ulepszoną 2 no to twórcy wzięli sobie to do serca i spełniają życzenia fanów. Zastanówcie się czego wy chcecie bo jak wracają do korzeni to jest źle, trójka też wam nie pasowała. Możliwe że, jeszcze nas pozytywnie zaskoczą bo ponoć miało nie być młodych dorosłych a dali ich w demo więc możliwe że, z małymi dziećmi zrobią podobnie. Z tego co zauważyłam to twórcy mówią jedno a robią drugie więc wiecie jeszcze nic pewnego. Już tyle razy od zapowiedzi 4 zmieniali zdanie że, nie zdziwiła bym się jakby to był kolejny taki przypadek.
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.07.2014 - 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Problem w tym, że w "nieulepszonej dwójce" mamy już emocje, baseny, małe dzieci i aspiracje, więc polepszyli tylko CAS. A to trochę za mało, żeby wydać na taką grę prawie 200zł. Szczerze mówiąc wolałabym, żeby dali małe dzieci w zamian za młodych dorosłych ![]() Zmienią zdanie? Eeee, za niecałe 2 miesiące jest premiera gry ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Reputacja: 11
|
![]()
No a w jedynce właśnie były tylko kołyski i potem dziecko w wieku szkolnym i nikt wtedy nie narzekał więc to poniekąd jest powrót do korzeni. A małe dzieci dodadzą jak nie w aktualizacji to w dodatku tak samo baseny. Oni sami na początku mówili że, chcą powrócić do korzeni. Będą tam też elementy pewno z jedynki co mi się bardzo podoba.
![]() |
#2419 | |
Reputacja: 25
|
![]()
Miłośniczka zwierząt, Ty tak poważnie? Sorry, ale chyba czwarta odsłona gry nie powinna mieć prostych rozwiązań z pierwszej części. Powrót do korzeni nie powinien być cofaniem się w rozwoju. 14 lat temu technologia nie pozwalała na zrobienie Simsów z otwartym światem, grupami wiekowymi itd., ale teraz jest to możliwe. I to jest żałosne, że EA nie wprowadza PODSTAWOWYCH elementów, które były w każdej poprzedniej części. Dobrze, że tryb budowania i tryb życia nie są osobnymi dodatkami.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Reputacja: 10
|
![]()
@upup : Ale mamy 2014 rok,nie uważasz że wtedy ludzie mieli prawo nie narzekać na kołyski ?
Czekam na to demo, jak porąbana, mimo, że obiecałam sobie, że nie dam się w to wciągnąć. No ale kusi,kusi.. Sama nie wiem już czy kupić czy nie kupić, wydaje się to wszystko tak okrojone, że nie ma tam nic co by mogło mnie od TS2 odciągnąć,no ale jak to nowość zawsze chciałoby się tej przyjemności spróbować. Ale im więcej czytam tych wszystkich komentarzy, widzę jak się ludzie na fb oburzają.. gdzieś się łudzę, że to im da do myślenia ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|