![]() |
#2421 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
No i jeśli dobrze widzę, mamy 2014 rok, a nie 2000 ;] Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 12.08.2014 - 15:44 |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2422 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tej gry jeszcze nie ma. Skąd więc taka pewność, że prócz CASu nic w niej ciekawego nie będzie, że nie będzie warta swojej ceny?
Nie mam zamiaru bronić tej gry, bo jeszcze w nią nie grałam i nie wiem tak naprawdę jaka będzie, ale osłabiają mnie takie stwierdzenia. Fakt, że nie będzie basenów, małych dzieci i paru innych rzeczy, które były w dwóch poprzednich odsłonach z milionem dodatków, ale czwórka to na razie sama podstawa i oczywiste dla mnie było, że czegoś w niej nie będzie. Też byłam zaskoczona, brakiem małych dzieci, ale potrafię dostrzec inne elementy gry, których nigdy wcześniej nie było, a które zapowiadają się bardzo ciekawie (np. miejsca publiczne nie będące parcelami, wielozadaniowość simów, podróżowanie między światami itp.). Ja uważam, że warto dać tej grze szansę i nie znaczy to, że jestem zaślepiona i kupię wszystko co nazwa się The Sims. Mam nadzieję, że w dodatkach po kolei dodadzą wszystko co najlepsze z trzech poprzednich odsłon. Tak, w dodatkach, za które trzeba będzie zapłacić, tak jak to było do tej pory.
![]() |
#2423 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam już odkładam kasę ; ) Z każdej wypłaty po trochu, przy wydawaniu będzie mniej bolało ; ) Grę kupię na pewno, jakoś nie odstrasza mnie grafika, brak małych dzieci (które i tak mnie denerwują), basenów (chociaż tutaj to trochę przegięcie - zabijanie simów w basenie to przecież klasyka!). Nigdy nie ukrywałam, że dla mnie najważniejszy będzie tryb tworzenia postaci, bo głównie tym się w grze zajmuję. Z zazdrością oglądam zdjęcia z demo i po cichu już zacieram rączki na fanowskie dodatki, które powstaną ;> Widzę ogromny potencjał, będzie pięknie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
|
![]()
Ja też odłożę kasę na całą 4 i ją kupie bo oprócz CAS są tam emocje i wielozadaniowość oraz ulepszony tryb budowania. Myślę że, po mimo braków gra będzie naprawdę fajna i będzie nam się fajnie grało. Zwłaszcza ciekawi mnie ten filmik z trybu życia już się go doczekać nie mogę.
![]() |
#2426 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak,ale to było kilkanaście lat temu.Wtedy technologia była słabiej rozwinięta niż dzisiaj i ludzi poprostu cieszyły takie gry,bo to była całkowita nowość i w tamtych czasach TS1 była na wysokim poziomie pod względem innych gier.A teraz ludzi takie gry nie kręcą.Klimat klimatem,ludzie nadal grają w jedynke,bo ma klimat,ale to nie zmienia faktu,że im nowsza część to powinna być bardziej udoskonalana.A powrót do korzeni to nie ma być cofnięcie się technologicznie w czasie tylko dodanie niektórych obiektów z wcześniejszych odsłon serii (dodanie obiektów,postaci ,fukcji etc.)Czwórka ze swoimi ekranami ładowania,okrojeniem funkcji będzie po prostu zacofana w porównaniu do trójki i żaden nowy CAS,emocje czy inne moim zdaniem mało przydatne rzeczy tego nie zmienią.A funkcje,które były w trójce powinni jeszcze bardziej rozwijać,czyli - w trójce dali otwarty świat,powinni go jeszcze bardziej usprawnić,powiększyć,a oni się cofają do czasów jedynki.Dla mnie to jakaś parodia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |||||||
|
![]()
Miłośniczka zwierząt, jak czytam Twoje posty to jak jakbym czytała wypowiedzi ludzików z EA - wszystko jest "super" i "fajne"
![]() Cytat:
Cytat:
Powrót do korzeni nie powinien być cofaniem się! Cytat:
Cytat:
![]() Irbis, wiesz mnie perspektywa przerabiania tego samego po raz czwarty (znowu "sucha" podstawka, x dodatków etc.), jakoś nie porywa. Bo ileż można? Dwójka i trójka mnie satysfakcjonują. Poza tym, zauważ że przy takiej trójce, nie było takich jaj, jakie są teraz. W trójce pojawiły się jakieś innowacje - otwarte otoczenie, CS etc. A tutaj? Nie dość że się usuwa elementy które były od początku lub stanowiły ten proges, czyli co za tym idzie cofamy się, to jeszcze do tego nie ma tu czegoś takiego przełomowego, takie żeby było naprawdę "wow". No oprócz CAS-u. Tyle że no dla mnie to jednak za mało. Pozwolę sobie wkleić zresztą moją wypowiedź z Centrum Simów: Cytat:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 | |
|
![]() Cytat:
Czytałam też że, 4 ma mieć więcej obiektów do dekoracji i mebli niż w poprzednich odsłonach gry. Na dodatek w tej odsłonie gry Sim może jeść i pić, albo ćwiczyć i oglądać telewizję. Tryb budowy ma być bardziej intuicyjny i prostszy, tak jak CAS. Czekam teraz tylko na gampley z trybu życia. ![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.07.2014 - 16:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
|
![]()
Dobrze, ale to że otwarte otoczenie powodowało bugi u niektórych, to czy nie powinno się w takim razie dopracować ten aspekt, zamiast go usuwać? Ja się zgadzam w 100% z Mentosikiem. Nie powinno się usuwać otwartego otoczenia czy Kreatora stylu etc. tylko je USPRAWNIĆ. To by był postęp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | |
|
![]() Cytat:
![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.07.2014 - 17:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|