![]() |
#2431 |
Guest
|
![]()
Mi podoba mi się jakby odstająca sierść u jednej z ras psów (uważam że rasy psów wyglądają przyzwoicie i bardzo realnie) Koty będą ładne tylko trzeba się postarać z ich tworzeniem, zawiodłem się, że są tylko 2 wielkości psa
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2432 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niestety, raczej robili podstawowe rzeczy, więc 3 wielkości nie ma... Norma, jeśli chodzi o przykładanie się do roboty...
Foto jeża, jaszczurek i papug mnie wgl oczarowały tym, że będą ![]() Bo nie powala mnie wcale ta okładka - tylko psy, koty, konie. Żadnych innych zwierząt poza tym, czyli tak jakby miało ich nie być. A tu miła niespodzianka ![]() P.S. Przepraszam za to ciągłe najeżdżanie na EA, ale po prostu mnie czasami tak irytują, że nie mogę się powstrzymać, żeby ich nie powyzywać xD
![]() |
#2433 |
Guest
|
![]()
Beatrice chyba kazdego gracza irytuje EA
a zobaczyłem sobie różne zdjęcia obiektów i super jest to że legowiska będą różnych wielkości, więc na reszcie mały piesek nie będzie spał w wielgachnym legowisku, podoba mi się też legowisko w kształcie ryby, oraz kosz z zabawkami, budy też są niczego sobię ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Guest
|
![]()
Wrescie zobaczylam jakis filmik o tworzeniu psow
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
|
![]()
spokojnie,spokojnie gra jest jeszcze w stanie tworzenia więc wszystko może się zmienić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
|
![]()
Mi już teraz gra bardzo się podoba, a jak ją dopracują to już w ogóle będzie super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
|
![]()
Jak to EA za 2,5 miesiąca wszystko Ci się nie zmieni. Fakt, parę rzeczy dojdzie, ujdzie, naprawią coś, udoskonalą itd.
A co do tych screenów to mi się podoba ta rzeźba z osiołkiem, pieskiem, kotem i kogutem. Nawet myślę, że wiem skąd to wzięli*. http://farm7.static.flickr.com/6198/...145085d7_z.jpg z tego screena super jest... kaczuszka ![]() * jak ktos chce napisze mu na pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2438 |
Guest
|
![]()
A mi się wszystko podoba i czekam z niecierpliwością na ten dodatek...
|
![]() |
![]() |
#2439 |
|
![]()
To było do przewidzenia, że dojdą te papugi, jeże, wiewiórki itp... Mnie w ogóle to nie zaskoczyło.
Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do psów , kotów i koni. Jedni mówią, że najbardziej przyłożyli się do psów, drudzy ,że do kotów a inni ,że to konie są najlepiej dopracowane. Morał z tego taki, że każdy ma inny wgląd na to oraz ,że wszystkie zwierzaki są dobrze ogarnięte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bym powiedziała że do kotów przyłożyli się, najbardziej potem psy a na samym końcu konie bo wyglądają trochę tak plastikowo. Ale co do koni to się, jeszcze okaże jak będę miała już grę i jak zagram wtedy się okaże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|