![]() |
#2441 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja nie mam zdania na temat tego co najlepiej zrobili. Fakt jest taki, że te gameplay'e niekoniecznie mają dobrą jakość (chodzi mi o jakość video, nie gry), no i wiele zależy od naszych kart graficznych i możliwości kompa. Oczywiście jak tylko dostanę grę w swoje łapki, porobię mnóstwo zdjęć i filmików. Na razie usunęłam wszystkie videa z Simsów z mojego konta youtube. Wkurzało mnie jak ludzie komentowali np. o wchodzeniu na łóżko, że filmik powstał niepotrzebnie. Nikogo nie zmuszam do oglądania
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2442 |
|
![]()
Rzeźba muzykantów z Bremy jest fajna. Meble też mi się ogólnie podobają, jest kilka na prawdę fajnych, widzę też takie, które są ładne i klimatyczne, ale kompletnie nie przydają się do normalnej gry. Miasto podoba mi się z tego względu, że jak dotąd tylko SV było jasne i takie miłe, Twinbrook i Bridgeport są zbyt ciemne i mroczne, a te AP jak widzę będzie miało i przestrzeń i soczyste kolory i miły klimat
![]()
![]() |
#2443 |
Guest
|
![]()
@Absolem zgadzam się z tobą co do grup wiekowych
Przemyślałem sobię i te 2 wielkości psa jakimś sposobem, będzie się dało lekko zmienić np wydłużając głowę lub sierść, albo zrobić pasywniejsze ciało, Chciałbym wiedzieć jakie będą wszystkie rasy psów wprost się nie mogę doczekać |
![]() |
![]() |
#2444 |
Guest
|
![]()
4 etapy wzrostu byłyby fajne, taki włąsnie młody dorosły który wyglądem przypominałby już dorosłego a zachowywałby sie jak szczeniak ;p strasznie podobają mi się obroże kotów mają takie fajne odstające elementy i cieszę się że obroża nie jest taka jak w 2 chodzi mi o to że jak np dawałaś ją owczarkowi niemieckiemu to otaczała mu całą szyje i wyglądała jakby była strasznie gruba. dlaczego nie dali tych 3 wysokości psa? nie wybacze im tego ;D
|
![]() |
![]() |
#2445 |
Guest
|
![]()
tak to jest z tymi wysokościami, wtedy trzeba by opracowywać interakcje na 3 róznych wysokościach, a na to Ea jest po prostu za leniwa, ale obroże im wyszły są takie oryginalne i kolorowe
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
|
![]()
Misza właśnie o to mi chodziło
![]() Ja uważam że trochę głupio zrobili że są tylko 3 cechy i jeśli już są konie to powinni dać do stworzenia więcej zwierząt domowych i tych hodowlanych |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
|
![]()
Jeśli chodzi o te obroże to rzeczywiście zrobili to super, bo sierść się pod nimi podwija i jest na szyi nie na sierści psa.
Podoba mi się również sposób prowadzenia obok siebie koni. Moim zdaniem dobrze zrobili, że są trzy cechy. Więcej to już by było za dużo jak na psa. I can't wait for this! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
|
![]()
a ja się ciesze że jest Buldog Francuski i Dog Niemiecki
![]() ![]()
![]() |
#2449 |
|
![]()
Anjaka, tylko szkoda, że ten dog niemiecki będzie taki mały. Ja bym chciał, żeby był taki, jaki jest w rzeczywistości...
Jak będę już grał, to stworzę swojego Chucky'ego świętej pamięci. Straszne imię, ale cóż poradzić? Dziewięć lat miałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
|
![]()
U mnie tez już wiem co się święci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |