|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o wygląd simów, to naprawdę czwórka podoba mi (mi) się najbardziej. Simowie stworzeni w czwórce są ładniejsi od tych dwójkowych i trójkowych. Jeśli chodzi o dwójkę, to większość fanowskich skinów i masek (jak dla mnie) świeci się jak psu jaja. Najładniejsze (według mnie) dwójkowe simy ma Muse w swoim fotostory (w stylu maxismatch). Z kolei w trójce można zrobić fajnych simów, ale wgranie CC grozi rozpitoleniem całej gry, więc ja osobiście wolę nie ryzykować. A w czwórkowym demie mam simów, którzy naprawdę (zaznaczę jeszcze raz: jak dla mnie) nie wymagają większych poprawek. Ok, oprócz włosów, im by się przydał solidny tuning.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() Generalnie to w moim przypadku w każdej generacji nie zbędny jest "tuning" simów. Ale przyznaje, że patrząc na czwórkowych robionych przez graczy (bo EA to w ogóle simów robić nie umie) i to "na czysto", to są naprawdę przyjemni dla oka. Oczywiście pomijając te nieszczęsne włosy, ale z tym to już jest bolączka Simsów w każdej części. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja gram w trójkę bez CC i żyję, próbowałam coś tam powgrywać, ale spowolnienie gry mnie do tego skutecznie zniechęciło.
Wracając do czwórki. "Nasi" simowie są chyba zbyt...no nie wiem... subtelni, żeby byli tacy pokazowi . EA chciało pokazać wszystkie możliwości CAS, nawet jeśli simowie wychodzili z tego nieciekawi. Np. Basia (nie pamiętam za cholerę jak ona ma na imię w oryginale) wcale nie jest taka ładna jak się ją otworzy w Tworzeniu Sima. Tak samo jest z Bellą. Jej makijaż z bliska to koszmar! edit: Bella jest młodą dorosłą, Mortimer prawdopodobnie jest dorosłym. Gdyby było inaczej, to pewnie by ich udostępniono jako małżeństwo, a w Galerii jest sama Bella. Nie wiem czy kogoś to interesuje, ale przypomniało mi się, to piszę ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 13.07.2014 - 21:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi tam włosy simów w 4 nie będą przeszkadzać bo pasują do tej grafiki. Dla mnie liczy się rozgrywka by była przyjemna i się szybko nie znudziła tak, jak to było w 3. Bo jak wyszła 3 to podstawa 3 mi się szybko znudziła a podstawa 2 pamiętam że, grałam w nią naprawdę cały czas dopóki nie dostałam pierwszego dodatku. I mam nadzieję że, z 4 będzie podobnie jak z 2 a nie jak z 3.
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 39
|
![]()
Z lekka odbiegając od tematu: czy ktoś poza mną ma w folderze demo TS4 folder Mods (a w nim resource.cfg)?
Zgadzam się, że czwórkowi simowie wyglądają nieźle, chociaż z daleka wydawali mi się brzydcy. Być może z toną CC można będzie zrobić z nich coś ciekawego.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 13.07.2014 - 23:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Tak, ja mam. (edit: Czemu pytasz? Pyta komputerowy ciemnogród xD)
Z toną CC to będzie można z nich robić cuda na kiju ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 14.07.2014 - 00:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
up, tylko to samo mozna powiedziec o tych, co ja tak przechwalaja. gowno pokazali a niektorzy mowia, ze to najwspanialsza gra. taka prawda, nie mozna byc na razie ani za, ani przeciw, ale mozna (na podstawie tego co wiemy) wyrobic juz po malu swoja opinie na jej temat i nikogo to nie powinno denerwowac, bo ten sadzi o tym to, inny to.
(ortografia level master)
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Kurczę, no przepraszam bardzo jeżeli kogoś to złości i się spina (swoją drogą jego problem), ale nic nie poradzę na to, że to co wiemy, nie nastraja mnie optymistyczne i JA widzę póki co więcej wad niż zalet. Plus widząc zachowanie EA nie mam ochoty napychać kieszeni komuś kto nie szanuje mnie jako klienta i póki co mam ochotę "zbojkotować" tą grę. Ostatnio edytowane przez TheBlackSheep : 14.07.2014 - 01:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
kawowa - z całą pewnością NIE!
![]() TS2 pod tym względem ma chyba idealny poziom trudności - nie za łatwo, nie za trudno, ale jest znośnie. W TS3 znudziłem się baaardzo szybko. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|