|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Witam. Mam pytanie. Ściągnęłam sobie nowa fryzurkę dla mojej simki i nie mam pojęcia co zrobić i gdzie wkleić plik który dostałam. Mam go rozpakować? I co potem? Pytam bo jestem dość ciemna w tych sprawach. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bardzo ci dziękuję!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Po Zjedzeniu Owoca Życia Masz 1 Dzień Młodszego Sima
Jeśli Wychodujesz Roślinke Śmierci ,to możesz zebrać Plon "Kwiat Śmierci" ,który dajesz śmierci kiedy po Cb. Przyjdzie i Zyjesz Sobie Dalej Z Tym Kwiatkiem Nie Sprawdzałem ale Owoc Tak
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Ja polecam jednak miks owoc życia + ryba śmierci - zeruje dni w danej grupie wiekowej
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 19
|
Phuture. zdaje mi się, że owoc życiodajnej rośliny ujmuje 3 dni simowego życia, a gdybyś zajrzał stronę wcześniej... jest wyjaśniony inny sposób przedłużenia życia: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2514
Dokładnie opisane jak otrzymać ambrozję - życiodajny napój "Bogów".
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Piotrku, wiem o tym.
![]() Sama mam problem. Nie mogę instalować małpkowych plików. Gdy klikam "Install to The Sims 3" wyskakuje mi okienko "Could not find a valid directory to install to!". Wcześniej takie dodatki wchodziły, a teraz nie chcą. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, robię dokładnie to samo, co wcześniej. Proszę o pomoc! ![]() EDIT: Gra jest zaktualizowana i oryginalna. Jestem również świeżo po formacie, dysk nie jest niczym zawalony. Czy może się to wiązać z tym, że podczas instalowania małpki wyskakuje mi błąd? Czy Merlin również jest tak dobrym (a może lepszym) programem niż małpka? EDIT2: Problem zażegnany. Ostatnio edytowane przez Phuture. : 15.11.2009 - 20:00 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
przed chwilą zainstalowałam m.in nowe fryzury, chciałam sprawdzić jak prezentują się w rzeczywistości i jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy zorientowałam się, że nie mam opcji 'zaplanuj strój' i 'zmień wygląd' - wie ktoś dlaczego?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|