![]() |
#2471 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2472 |
Reputacja: 14
|
![]()
A co wspólnego ma GTA z serią The Sims? Przecież te dwie gry różnią się od siebie pod każdym względem. Same mieszkania wyglądają i pełnią inne funkcje, nie mówiąc już o zachowaniu postaci i ich osobowości. Co tu porównywać?
------------------------------- Wiadomo, czy ktoś dostał dziś demo CAS? Mogliby w końcu powiedzieć coś na temat daty jego udostępnienia wszystkim, no i oczywiście na temat filmiku z trybu życia.
![]() |
#2473 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nie, na oficjalnym forum TS3 (tym na thesims3.com) mówią, że nikt nie dostał dema od piątku, oraz spekulują, że znów zaczną rozdawać w tygodniu (tzn. od dzisiaj, ale strefa czasowa etc)
![]() |
#2474 |
Reputacja: 12
|
![]()
Błagam, gdyby gry nie miały coraz większych wymagań, gdybyśmy nie posuwali się do przodu nadal siedzielibyśmy na drzewie
![]() Ale nie, bo wszyscy mają komputry sprzed wojny i trzeba dać grę wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#2475 |
|
![]()
Po prostu porównałem i myśle, że trafnie ponieważ w GTA możemy streować trzema/czterema postaciami. Po prostu porównajcie te gry pod względem technicznym. Albo chociazby LA Noir czy Red Dead Redemption. Według mnie da się to zrobić.
![]() |
#2476 |
|
![]()
Ja bym chętnie wypróbowała inny symulator życia, nie wyszłam za markę The Sims
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
|
![]()
Ja nie napisałem czegoś takiego,że gry nie powinny mieć wysokich wymagań ,bo ludzie nie pograją sobie.The sims 4 demo i tak ma śmieszne wymagania (http://help.ea.com/pl/article/the-si...-sim-cas-demo/) ,pełna wersja będzie mieć albo takie same albo większe.Gry muszą mieć coraz większe wymagania,bo inaczej nie będzie rozwoju.Odpowiedziałem na tamten komentarz - simsy nie mogą ciągnąć maksimum z teraźniejszych komputerów,bo zwyczajnie gra nie będzie się sprzedawać i wiele ludzi sobie nie pogra,a jeszcze do tego jak dadzą spapraną optymalizacje to już w ogóle.A jeszcze trzeba pamiętać,że simsy to nie tylko grafika tylko dużo obiektów ,interakcji postaci,wszystko jest interaktywne ,więc to ciągnie jeszcze więcej zasobów niż sama grafika.A do gta 5 nie warto porównywać,bo tam do niektórych budynków da się wejść,reszta to makiety,a postacie to tylko boty.Opinie na ten temat są bardzo podzielone,bo ci którzy mają słabsze komputery - chcą by ts4 miało niskie wymagania,ci co mają mocne - chcą,by gra miała cud miód grafikę.Ja akurat nie mam mocarnego komputera (c2quad,5gb ram,radeon 5850) ,ale trójka ze wszystkimi dodatkami dość dobrze chodzi,chociaż często przycinki są,szczególnie w isla paradiso .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czy ktoś wie kiedy znów będą demo rozdawać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
|
![]()
Moment. Co wy wgl porównujecie? GTA do Simsów? To jak porównywanie lodów truskawkowych do czekoladowych. Co one mają niby wspólnego? To, że sterujemy "ludzikami"? No wielka mi rzecz. Latać z bronią po mieście, pozabijać kilkoro ludzi i wypełniać misje. A może w GTA można romansować? Wiem ! Jak ludzik umrze to zmartwychwstaje, a w Simsach tego nie ma. Proponuje zmienić temat tej dyskusji na: DO CZEGO JEST PODOBNE THE SIMS? Weźcie ogarnijcie, bo to jest nudne, żeby 5 stron na forum było o *******amentum GTA.
A ponoć tu miały być komentarze do newsów dotyczących THE SIMS 4. No są. W ciul. 10 stron na temat wymagań i porównań do innych gier. Każda gra ma swoje wady i zalety. I miała je i 2 i 3 i 4. Nigdy nic nie będzie idealne. Nie jestem ślepo zapatrzona w czwórkę, ale widzę i plusy i minuty, a co do zakupu to się zastanawiam. Mówicie, że Simsy to wiecznie odgrzewany kotlet. Ale to co? Twórcy mieliby nie tworzyć nowych odsłon? Mieli się zatrzymać na 1? Bo nie rozumiem... I WRACAJĄC DO TEMATU NEWSÓW... Słyszał ktoś z Was może o blokach w The Sims 4? Albo o wynajmowaniu domów?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|