![]() |
#241 |
Guest
|
![]()
A u mnie dalej jesień średniowiecza
![]() Tym razem zamek rekreacyjny z ogrodem - ~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~ |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Mój dom marzeń?? Parterowy, podobny do prostokąta, ale każdy pokój ma inny kształt. Zamiast piętra kilka wieżyczek, do każdej prowadzą schody, każdy sim ma swoją wieżyczkę. Hmm.......hjakie podłogi.......albo drewniane, te deski takie jasne albo jakieś dość ciemne dywany. Tapety do każdego pokoju inne, pasujące do podłoża. Na dworze basen, kręta zjeżdżalnia z neta, różowa trampolina, różowe płytki. Parasol, kilka leżaków i zestaw - stolik + krzesła, szklarnia, obok klatka z królikami. W domu - salon : droga kanapa, obok dwa fotele, pomiędzy nimi nowoczesna ława, płaski wiszący telewizor, wielka wieża z wielkimi głośnikami. Sypialnia: łoże, łóżeczko dla dziecka, przewijak dla dziecka, szafa, parawan, miękki dywan, karuzela nad łóżeczkiem dla dziecka, baldachim nad łózkiem
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Vega-piękny domek, chciałabym też taki umieć zrobić, ale cóż...
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
aaaaaaaa! Vega, ty robisz cudowne domy! ^_^ ile czasu ci to zajmuje? Sa sliczne!
|
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Szaconek wszystkim
Vega - Toż naprawde można w kompleksy wpaść. Aż szczena opada |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
śliczny domek vega - naprawdę super
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]()
Vega gratzzz
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vega - WOW. robisz jedne z lepszych domkow w tym temacie, jezeli nie najlepsze. rywalizowac z toba moze chyba jedynie Justa (wg. mnie ;])...
ile ci czasu przecietnie zajmuje zrobienie takiej chaty?
#249 |
Guest
|
![]()
to fakt - domy Vegi są świetne
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
Vega przepiekny zamek ..rewelacja